To je to što me zanima!

VIDEO Navijači vrijeđali zvijezdu Barce, evo što je on napravio

Joao Cancelo je prije par mjeseci takve navijače n nazvao parazitima. Oni koji traže autograme iste prodaju na društvenim mrežama.
Vidi originalni članak

Dvojica navijača stajala su ispred trening kampa Barcelona i vrijeđali igrača katalonskog velikana. Inigo Martinez našao se na meti dvojice navijača koji su mu dobacivali da je glup dok je on automobilom ulazio u trening kamp. On je zatim izašao iz automobila i odlučio se suočiti s navijačima koji su ga zasuli uvredama. Situacija je bila blizu fizičkog obračuna, ali je na kraju sve završilo unošenjem u lice. 

A STOPER JE! VIDEO Genije iz Kustošije puni u Barceloni. Pogledajte golčinu

- Ovo ti je zadnji put da si me nazvao glupim, je li ti jasno? Zadnji put. Ne budi bahat, ovo ti je zadnji put. I tebi i tvojem prijatelju - derao se Martinez na navijače. 

RAPHINHA ODLUČIO VIDEO Barcelona je s igračem više jedva svladala Las Palmas

Marca piše kako se često događa da navijači vrijeđaju igrače Barcelone ispred trening kampa. Pišu kako su neki navijači tamo gotovo svaki dan i provociraju igrače. Ima i onih koji traže autograme, ali česti su i oni koji vrijeđaju igrače. Joao Cancelo ih je prije par mjeseci nazvao parazitima. Oni koji traže autograme iste prodaju na društvenim mrežama. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • edo0308 02.04.2024.

    Ćaća Perez platio

  • Crni_petar 02.04.2024.

    podsjeca na letvu koje se zeli tuci sa "navijacima"

  • škorpion1980 01.04.2024.

    Filipe, di ti vidis navijaca, dioptrija minus beskonacnost..

Komentiraj...
Vidi sve komentare