To je to što me zanima!

VIDEO Neredi navijača 'bluesa', skandirali Abramoviču! Tuchel novinarima: Uništili ste večer

'Abramovič zaslužuje samo riječi hvale, dok je on bio u klubu, mi smo živjeli san. Rusija možda zaslužuje sankcije, no to ne smije imati nikakve veze s jednim britanskim klubom', rekao je navijač Chelseaja iz Ukrajine
Vidi originalni članak

Devedesete su odavno prošle kao i navijači koji su žarili i palili engleskom scenom, ali s vremena na vrijeme nas podsjete na 'stare dane' prije Margaret Thatcher, a napravili su to engleski huligani i na francuskim ulicama gdje su skandirali Romanu Abramoviču pa se sukobili s policijom ispred pivnice 'Les 3 Brasseurs Bar'.

KOVAČIĆ IGRAO PRVO POLUVRIJEME Europski prvak se namučio u Lilleu: Chelsea u četvrtfinalu

Mnogi su bili vidno alkoholizirani, nekoliko najagresivnijih izgrednika je uhapšeno. Neki od navijača smatraju da je Abramovič bez suđenja neopravdano osuđen, a svoje je viđenje dao jedan od navijača Chelseaja iz centralne Ukrajine. Rustam Dorošenko iz Poltave stao je uz ruskog bogataša.

- Abramovič zaslužuje samo riječi hvale, dok je on bio u klubu, mi smo živjeli san. Rusija možda zaslužuje sankcije, no to ne smije imati nikakve veze s jednim britanskim klubom. Ne zanima me politika, bio sam nedavno na poljskoj granici i pomagao izbjeglicama, dosta je moje obitelji ostalo u paklu rata, ali ovo nije u redu...

Vrijeđali su premijera Borisa Johnsona, a trener 'bluesa' Thomas Tuchel istaknuo je da se političari sad trebaju baviti važnijim problemima, ali je 'opleo' po novinarima kad su ga pitali kako će Chelsea bez gledatelja u četvrtfinalu Lige prvaka.

- Hvala vam što ste mi uništili večer - oštar je bio Tuchel.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • axl44 18.03.2022.

    Zna li se išta, jel ostalo Romanu bar za kruh i mlijeko?

  • 17.03.2022.

    "Abramovič zaslužuje samo riječi hvale, dok je on bio u klubu, mi smo živjeli san." Jedino važno za njega je da su on i grupica njemu sličnih živjeli san koji im je omogučio lik zbog čije je djelovanje omogućilo ubijanje i razaranje države od 44 miliona stanovnika. To kaže lik koji kasnije tvrdi da je na granici pomagao izbjeglicama iz Ukrajine. A Abramovič i njemu slični su glavni krivci i podržavatelji Putina koji je proizveo te izbjeglice. Dvoličnost kakvu mogu imati samo zatucani nogometni navijači. Sva sreća da je takvih ipak manjina.

  • 17.03.2022.

    Tko sere a ti za sigurno znaš da Abramovič nema veze s Putinom? Koliko ja znam on je jedan od najgorljivijih pristalica Putina i invazije. E sad pitanje je tko je od nas u pravu? I ono što je meni čudno ako Abramovič nije Putinov pristalica zašto se javno ne izjasni? Ionako nije u Rusiji da bi se morao bojati. Zaključi sam. A jedini način da ruski ljudi koji su u medijskoj blokadi počnu shvaćati što se zbiva je s potezima koje Putin ne može sakriti a to je pritisak na svim poljima i izolacija rusije na sve moguće načine. A ovi englezi koji sada kukaju zbog chelsija su dvolični jer osuđuju Rusiju ali ne žele da sankcije osjete Rusi vezani za njihov klub. Jadno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare