To je to što me zanima!

VIDEO Nestvarni rekord i utjeha Bayerna za debakl u Gladbachu

'Bavarci' su u srijedu doživjeli najveći poraz od 1978. godine, ali su u Berlinu glatko dobili Union. Već do poluvremena Bayern je utrpao tri komada, a kasnije dodao još dva
Vidi originalni članak

Bayern München svladao je Union u Berlinu s 5-2 u 10. kolu njemačkog prvenstva i to samo tri dana nakon teškog poraza u Kupu u Monchengladbachu (0-5).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Bavarci' su u srijedu doživjeli najveći poraz od 1978. godine, ali su u Berlinu glatko dobili Union. Bayern je nakon samo 23 minute igre vodio 2-0 pogocima Roberta Lewandowskog, Leroy Sane je zabio za 3-0 u 35. minuti, da bi Niko Giesselmann u završnici prvog poluvremena smanjio za domaćina.

U nastavku su za Bayern pogađali Kingsley Coman i Thomas Müller, a za Union Julian Ryerson.

Njemački velikan tako je stigao do nestvarnog, nesvakidašnjeg rekorda. S pet komada u mreži sada je na 38 zabijenih golova u samo 10 kola što je novi rekord Bundeslige. Nitko u povijesti njemačkog prvenstva nije postigao toliko golova u prvih 10 kola.

VIDEO SAŽETKA UTAKMICE POGLEDAJTE OVDJE

Hrvatski reprezentativac Josip Stanišić igrao je do 69. minute. Bayern vodi s bodom više od Borussije koja je u Dortmundu porazila Koln s 2-0 pogocima Thorgana Hazarda i Steffena Tiggesa.

Trećeplasirani Freiburg nadigrao je posljednjeplasirani Greuther Fürth s 3-1 s dva autogola i pogotkom iz penala, Wolfsburg je u Leverkusenu iznenadio Bayer s 2-0, a Mainz u gostima Arminiju Bielefeld 2-1.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • NIKE 31.10.2021.

    Chelsea i Bayern bi bio lijep okršaj. Njemačka liga je užasna već godinama, tamo nitko ne smije biti konkurentan Munchenu.

  • Palmanova 30.10.2021.

    ovaj Lewandowski je zabio penala kao Penaldo

  • rimljanin 30.10.2021.

    Borise,stroj je po hrvatskom

Komentiraj...
Vidi sve komentare