To je to što me zanima!

VIDEO Kamo si krenuo? Neymar složio na pod Metzova golmana

Neymar je zabio gol, a nešto je za poručiti golmanu Metza imao Kylian Mbappe. 'Poludio' je na to Oukidja i krenuo prema Francuzu, ali branili su suigrači francuskog napadača, dok je Neymar odgurnuo golmana na pod
Vidi originalni članak

VAR je odlučio da je lopta ipak prešla crtu te da Parižani vode, svi su otišli slaviti s Hakimijem, samo je Kylian Mbappé otrčao do domaćeg golmana Oukidja i nešto mu dobacio nakon čega je ovaj naprosto 'poludio' i krenuo za njim! No, stao je Francuz iza suigrača, golman domaćih upirao je prstom prema njemu, ali nisu Parižani dali da mu se približi. Na to je sve stigao i Neymar koji ga je gurnuo tako da je Oukidja pao na pod. 

Video možete pogledati OVDJE.

Sudac je podijelio žute kartone Neymaru i Oukidji te završio utakmicu, a očito je Francuz imao nešto za reći s odugovlačenjem koje se na kraju nije isplatilo domaćim nogometašima jer su ostali bez boda u posljednjim trenucima utakmice. Heroj gostiju bio je spomenuti Hakimi koji je zabio i prvi gol, dok je za domaće zabio Kouyate.

Baš kao i protiv Lyona u prošlom kolu (2-1), spas je za Parižane stigao pred sam kraj utakmice jer je ovaj put Hakimi zabio u trećoj od tri minute sudačke nadoknade, dok je Icardi prošlo kolo zabio u drugoj minuti dodatka. Bilo kako bilo, PSG je moćan i bez Messija te su nastavili put prema vrhu Ligue 1. 

MA, SITNICA L'Equipe otkriva koliko će Messi zaraditi u Parizu: Milijun eura će dobiti u PSG-ovoj kriptovaluti!

Trenutno imaju savršen skor sa sedam pobjeda u sedam utakmica te su na vodećem mjestu francuskog prvenstva. Drugoplasirani Marseille ima sedam bodova manje (14), a sljedeći susret u prvenstvu Parižani igraju 25. rujna kad ih kod kuće čeka okršaj protiv Montpelliera.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • šta_da 24.09.2021.

    Messijev dolazak u PSG je čisti marketinški trik za SP2022 u Qatar-u.

  • Palmanova 23.09.2021.

    a zato je ovaj bio tako ljut nakon tekme,nije ga se moglo smiriti.koje srece ima ovaj Psg,svaku tekmu dobijaju u 93.,95.,98. minuti

  • burek. 23.09.2021.

    kakav balans ima golman svaka čast haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare