To je to što me zanima!

VIDEO Ni dvojica golmana ne bi imala šanse: Rakitić iz voleja spektakularno pogodio rašlje!

Sevilla je u 9. kolu La Lige remizirala s Cadizom (2-2) nakon što je bila u zaostatku od dva gola. Bod joj je donio Ivan Rakitić fenomenalnim golom, možda i najljepšim u karijeri
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić se prije tri godine vratio u Sevillu gdje je postao legenda. Navijači mu se klanjaju, protivnici poštuju, a treneri ne mogu zamisliti momčad bez njega. S 35 godina ponajbolji je igrač kluba iz Andaluzije, gotovo svaku utakmicu je na terenu svih 90 minuta, ali nažalost, posljednje tri godine ne gledamo ga u dresu reprezentacije.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mnogi ga zazivaju i nadaju se njegovom povratku iz reprezentativne mirovine, a za to vrijeme vuče svoju Sevillu. Ovaj put je zabio spektakularnu golčinu o kojoj će se još pričati.

Sevilla je u 11. kolu La Lige remizirala kod Cadiza (2-2) i to nakon što je bila u zaostatku od dva gola.

Nakon nešto manje od pola sata igre Cadiz je imao dva gola prednosti, u osmoj minuti Chris Ramos je bio strijelac za 1-0, dok je dvadeset minuta kasnije Machis dao gol za 2-0.

Sevilla nije klonula duhom već je do odmora smanjila golom Argentinca Ocamposa u 37. minuti, a bivši hrvatski reprezentativac je u drugom poluvremenu izjednačio na 2-2. Bila je to prava Raketa. 

Rakitić je u 60. minuti dočekao loptu na rubu šesnaesterca i fenomenalno iz voleja pogodio lijeve rašlje. Sa svojom zlatnom desnicom se tijekom karijere nazabijao spektakularnih golova iz daljine, ali ovakav će biti teško ponoviti. Ni dva golmana ne bi imala šanse. 

Gol pogledajte OVDJE

Taj gol za pamćenje je Sevilli na kraju donio bod. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Patton1203 29.10.2023.

    Statistika: Ivan Rakitić u karijeri (18 godina) postigao 112 golova u 565 utakmica 0,198 po utakmici. Luka Modrić (20 godina igranja) 106 golova u 802 utakmice 0.019 po utakmici.

  • Zagy91 29.10.2023.

    Vrati se u repku molimo te!

  • 29.10.2023.

    Ajd da se i njemu posrečilo kad već nema talenta

Komentiraj...
Vidi sve komentare