To je to što me zanima!

VIDEO Nizozemac htio dati ruku, Messi ga sasuo uvredama: Evo što se zapravo dogodilo na SP-u

Nova videosnimka otkriva što se zapravo dogodilo nakon četvrtfinala Svjetskog prvenstva između Argentine i Nizozemske kad je Messi u jednom trenutku prekinuo intervju i počeo galamiti na protivnička
Vidi originalni članak

Argentina i Nizozemska odigrali su jednu od najboljih utakmica na SP-u u Katru kad su se susreli u četvrtfinalu turnira. 'Gaučosi' su prošli nakon 2-2, a utakmica je bila dramatična. Wout Weghorst (30) je u 11. minuti sudačke nadoknade zabio za 2-2 i produžetke, a bio je i antagonist viralne snimke nakon utakmice.

- Koga gledaš, glupane? Ajde kreni dalje, glupane - vikao je Lionel Messi (35) u popularnoj videosnimci.

POGLEDAJTE VIDEO Slavlje Argentine preraslo je u skandal: Messi bi zbog povika mogao imati problema u Parizu

Te su riječi bile upućene upravo Weghorstu, a nova snimka otkrila je što se zapravo dogodilo nakon utakmice. Naime, Weghorst je stao iza zida i gledao Messija koji je pričao u mikrofon novinarima.

Nizozemac, doduše, nije imao zlu namjeru i htio je jednostavno pružiti ruku Messiju u sportskom duhu nakon utakmice u kojoj su obje momčadi ostavile sve na terenu.

- Čekao sam ga i htio sam mu dati ruku, a on to radi? To je nepoštovanje - dodao je Weghorst.

Messi 'iskulirao' protivnika

Video kasnije prikazuje Messija koji u zagrljaju sa suigračem hoda prema svlačionici. Na putu je stajao Weghorst, ali Messi ga je 'iskulirao' i nije mu čestitao na utakmici. S tim se danas ne ponosi.

FEŠTA SVJETSKIH PRVAKA VIDEO Messi zabio 800. gol u karijeri! I to kakav... Argentinci proslavili titulu u Buenos Airesu KAD SVJETSKI PRVAK DOĐE DOMA VIDEO Messi je došao večerati u Buenos Aires. Jedva je izvukao živu glavu! Pogledajte taj kaos

- Ne sviđa mi se ta snimka i to što sam učinio. Bilo je puno tenzija, te su riječi prirodno izašle iz mene. Puno se toga dogodilo s tim igračem i još dvojicom tijekom utakmice - objasnio je legendarni Messi.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • kovač7 28.03.2023.

    lionel ti si najveca prevara u nogometu zadnjih 6godina! Nikada Ronalda neces dostici!! Nikada!

  • ioiooik 28.03.2023.

    Po cemu je Messi najvece smece? Nije sigurno gori od Ronalda... Kakav je Ronaldo karakter dokazao je 2018 kada Modriću nije htio da pruži ruku i kada nije htio da dođe na dodjelu zlatne lopte, Osim toga nikada se nije Modriću izvinuo za sve one gadosti koje je njegova sestra napisala o Modrićevoj zlatnoj lopti. Osim toga proslavio je gol protiv Uniteda 2019 dizanjem dresa i pokazivanjem mišića. I to protiv kluba koji ga je napravio. Džaba svo nogometno umijeće i novac, neke stvari izgleda ne mogu da se nauče. Nikada ga necu postovati jer je 0 od covjeka. Pa udaranje bolsnog djeteta, bacanje kapitenske traku itd. Ponasa se daleko gore od Messija

  • Realno1985 28.03.2023.

    Haha, lijep kraj karijere za njega i Ronalda. Onaj je uništio ugled u Manchesteru, Realu, Juventusu pa i Portugalu, a Messi u Barci i PSG-u. A Modrić dobije aplauz gdje god igra 🇭🇷✌.

Komentiraj...
Vidi sve komentare