To je to što me zanima!

VIDEO Đoković i Ivanišević krate vrijeme nogometom na pijesku

Nakon poraza u konkurenciji parova, Đoković se vratio singlu gdje je u prvom kolu Adelaidea slavio protiv Lestiennea s 6-3, 6-2. A dok čeka meč drugog kola protiv Halysa spustio se do plaže...
Vidi originalni članak

Novak Đoković vratio se u Australiju godinu dana nakon drame i imigracijskog suđenja koje je odredilo njegovu deportaciju iz te zemlje.

Nakon poraza u konkurenciji parova, Đoković se vratio singlu gdje je u prvom kolu Adelaidea slavio protiv Francuza Constanta Lestiennea s 6-3, 6-2. A dok čeka meč drugog kola protiv Quentina Halysa spustio se do plaže s Goranom Ivaniševićem i ostatkom stožera kako bi pokazao i malo nogometnog umijeća.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Favorita za osvajanje Australian Opena srpskog tenisača Novaka Đokovića čeka još jedna godina s preprekama jer su SAD donijele odluku da stranci koji se nisu cijepili protiv Covida-19 ne mogu slobodno ulaziti u zemlju najranije do travnja.

PORAŽEN U PAROVIMA Novak izgubio meč u Australiji, domaći navijači mu skandirali UPITAN I US OPEN Novak se vratio u Australiju, ali u SAD još neće: Produljili mjere, propustit će Masters turnire

Odjel Sjedinjenih Američkih Država za sigurnost prometa (TSA) produžio je uvjet da svi putnici u inozemstvo moraju biti potpuno cijepljeni.

Prije 10. travnja u Sjedinjenim Državama održava se pet ATP turnira, uključujući prestižne turnire na tvrdoj podlozi u Indian Wellsu i Miamiju koji se održavaju u ožujku. Ovogodišnji US Open počinje u New Yorku krajem kolovoza.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 👈Slatkica Bojler 04.01.2023.

    Na kraju će se oženiti Goran i Novak, sumnjivi su mi

Komentiraj...
Vidi sve komentare