To je to što me zanima!

VIDEO Nogometaš Intera se uoči finala Lige prvaka poskliznuo na izlasku iz autobusa: 'Penal!'

Dobro je sve ipak prošlo za Dumfriesa, ali i Simonea Inzaghija, koji nema alternativu približne kvalitete na poziciji desnog braniča
Vidi originalni članak

Nogometaši Intera u četvrtak su stigli u Istanbul, gdje ih čeka finale Lige prvaka protiv Manchester Cityja (subota, 21), a na dolasku u tursku prijestolnicu jedan od igrača talijanskog kluba zamalo se ozlijedio daleko od nogometnog travnjaka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Nizozemac Denzel Dumfries se poskliznuo pri izlasku iz klupskog autobusa i pao na tlo, no brzo se pridigao i nastavio put prema hotelu.

"Penal!", najčešći je komentar na društvenim mrežama.

LAZIO TALIJANSKI DOPRVAK VIDEO Brozovićev projektil kao u najboljim danima! Epic Brozo zabio golčinu u sudaru Hrvata ŽDRIJEB 21. LIPNJA Dinamo saznao sve potencijalne protivnike u Ligi prvaka, evo tko mu sve prijeti i koje su mine

Dobro je sve ipak prošlo za Dumfriesa, ali i Simonea Inzaghija, koji nema alternativu približne kvalitete na poziciji desnog braniča.

S momčadi Intera u Istanbul je stigao i Marcelo Brozović, koji bi u finalu Lige prvaka trebao dobiti prednost ispred Henrikha Mkhitaryana, kao i Edin Džeko ispred Romelua Lukakua.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Matej22☮ 09.06.2023.

    De Marco može i lijevo i desno odigrati

  • Dinamo Šampion 09.06.2023.

    Letva broj 2 odma mu svirajte penal

Komentiraj...
Vidi sve komentare