To je to što me zanima!

VIDEO Novak Đoković je urlao prema Ivaniševiću: 'Kreatina!'

Iako nije dobro izgledao u prvom setu, po tko zna koji put u karijeri uspio je srpski tenisač čudesno izvući snagu i u maratonskom meču na kraju doći do titule
Vidi originalni članak

Kroz godine koje je legendarni hrvatski tenisač Goran Ivanišević proveo kao trener Novaka Đokovića (36, ATP 2.), već se naviknuo na razne načine kojima srpski tenisač izbacuje bijes za vrijeme mečeva, a jedan je svakako i urlanje prema dijelu tribine gdje je njegova ekipa na čelu s Ivaniševićem.

NOVAKOV SHOW VIDEO Đoković srušio Alcaraza za 95. titulu pa poderao majicu za ovacije publike u Cincinnatiju

Tako je bilo i u finalu Cincinnatija gdje je u tri seta pobijedio prvog tenisača svijeta Carlosa Alcaraza (20) nakon duga tri sata i 50 minuta. Dok je Španjolac prvi set odnio s 7-5, preokrenuo je Novak u dvije trinaeste igre te s 7-6(7), 7-6(4) odnio naslov.

Kod vodstva 5-4 u prvom setu je na pauzi između gemova Đoković glasno vikao prema timu, a rekao im je samo jednu riječ - kreatin. Riječ je o suplementu koji, između ostalog, služi povećanju snage, izdržljivosti i energije, a s obzirom na teške uvjete u SAD-u tražio je Novak svaki mogući dodatni boost.

Iako nije dobro izgledao u prvom setu, po tko zna koji put u karijeri uspio je čudesno izvući snagu i u maratonskom meču na kraju doći do titule. Situaciju između gemova možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Hasky1982 21.08.2023.

    Ja sam čuo da kad su se vidjeli to jutro prije meča, da mu je rekao "Dobro jutro."

  • 21.08.2023.

    Kakvo detee....

Komentiraj...
Vidi sve komentare