To je to što me zanima!

VIDEO 'Novi Mandžo' rešeta kao pravi: Pogledajte tu majstoriju! Schalke se vratio u Bundesligu

Matanović je rođen u Njemačkoj u Hamburgu i nastupao je za Njemačku do 17, 18 i 19 godina, no odlučio je igrati za Vatrene. U derbiju protiv Schalkea zabio je dva komada od čega je drugi bio za prste polizati
Vidi originalni članak

Bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić zakupio je srca široke mase navijača. I na sam spomen njegova imena pobudi se osjećaj i sjećanje, za sve što je dao i postigao u dresu Hrvatske.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A kada ti tepaju da si novi Mandžukić, onda je to zaista velika stvar. Jer mladi hrvatski nogometni reprezentativac Igor Matanović (19) visok 194 centimetara uvelike podsjeća na Mandžukića, a i rešeta u Mandžinom stilu.

Pa je tako u sudaru svojeg St. Paulija na gostovanju kod lidera 2. Bundeslige Schalkea (3-2) 'rudarima' u 33. kolu utrpao dva komada od čega je drugi bio posebno fantastičan.

Matanović je prvi u derbiju zabio u 9. minuti, a samo osam minuta kasnije postigao je pogodak koji vrijedi pogledati i nekoliko puta. Sjajno je primio loptu ispred kaznenog prostora, riješio se dvojice čuvara pa u maniri rasnih golgetera pospremio loptu u suprotni kut.

VIDEO GOLA POGLEDAJTE OVDJE

Schalke se senzacionalno vratio nakon dva gola zaostatka na odmoru pa golovima Teroddea u 47. i 71. minuti te Zalazara u 78. minuti u potpunosti okrenuo rezultat i stigao do velikog slavlja pred domaćim navijačima.

A to znači da ćemo od iduće sezone u prvoligaškom društvu ponovno gledati slavnu njemačku momčad što je svakako sjajna vijest za nogometne romantike i sve navijače Schalkea. Još da se vrate HSV, koji je na dobrom putu, i Werder...

Matanović je do kraja uspio zaraditi i isključenje pošto je u 90. minuti dobio žuti karton, a pet minuta kasnije i drugu javnu opomenu.

Inače, upravo je prije nekoliko dana hrvatski nogomet dobio ovog neizmjernog talenta. Matanović je rođen u Njemačkoj, u Hamburgu, i nastupao je za njemačku reprezentaciju do 17, 18 i 19 godina, no odlučio je igrati za Vatrene. Prethodno je igrao za hrvatsku U-14 reprezentaciju.

AKCIJA HNS-a USPJELA Mladi njemački reprezentativac odsad će nastupati za Hrvatsku!

Hrvatski napadač je sa 17 godina debitirao za seniorsku momčad St. Paulija, odmah je zabio Werderu i postao najmlađi strijelac u povijesti njemačkoga kluba.

Eintracht iz Frankfurta ga je kupio za 500 tisuća eura pa ga ostavio naredne dvije sezone na posudbio u St. Pauliju.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • nabijemte 08.05.2022.

    Lik je u 18 utakmica zabio 2 gola mislim stvarno..... Zasto ne pricate o Roku Simicu on barem reseta u austrijskoj lizi

  • mrmagdens 08.05.2022.

    Dinamova škola hhaahhahahhahahhahahahha

  • ZombiGrill 07.05.2022.

    To su mu bila prva 2 pogotka... o čemu vi pričate, kakav novi mandžo...?😒🤨

Komentiraj...
Vidi sve komentare