To je to što me zanima!

VIDEO Novi stravičan pad u Svjetskom kupu. Kanađanka je pala i nekontrolirano klizila...

Grenier je zapela za plava vrata, koja su ju katapultirala u zrak. Kanađanka je nekontrolirano počela kliziti niz stazu, a helikopterom je prevezena u bolnicu nakon pada
Vidi originalni članak

Još jedna skijašica pala je na utrci ui talijanskom zimovalištu Cortini d'Ampezzo, koja se pokazala kao problematična staza sa najbolje skijašice svijeta.

Naime, u nedjelju je održan superveleslalom nakon dvije utrke u spustu a na utrci je teško nastradala Kanađanka Valerie Grenier, koja je imala startni broj 20.

NESREĆA NA SPUSTU VIDEO Novi težak pad: Američku skijašicu odvezli helikopterom

Grenier je pala nakon što je prošla kroz treći sektor izuzetno teške staze u Cortini. Zapela je za plava vrata, koja su ju katapultirala u zrak. Kanađanka je nekontrolirano počela kliziti niz stazu, a helikopterom je prevezena u bolnicu.

Njezin pad možete vidjeti OVDJE.

Podsjetimo, u petak je pala najbolja svjetska skijašica Mikaela Shiffrin (28) na istom mjestu gdje je u subotu pala i njezina sunarodnjakinja Isabella Wright (26). 

REAKCIJE IZ SCHLADMINGA Zubčić: Bio sam malo ljutit... Ali Marcu Odermattu skidam kapu!

Pobijedila je Švicarka Lara Gut-Behrami, koja u Svjetskom kupu broji čak 41 pobjedu i 83 postolja. Druga je završila Austrijanka Stephanie Venier (+0,21), a treća je Francuskinja Romane Miradoli (+0,41).

Još nije poznato je li i kakve je tjelesne ozljede pretrpila Grenier u padu.

Uskoro opširnije...

Idi na 24sata

Komentari 4

  • lanai goga 28.01.2024.

    Ove danas umjetne staze ce skijase kostati lomova i lomova prije je boi prirodni snjeg i sasvim je drugcije bilo biti na stazi nego danas

  • 28.01.2024.

    Poceli su padat ko kinezi hahaha

  • Prki 28.01.2024.

    A kakve su staze nije ni čudo. Prije se skijalo po snijegu a danas po ledu ovo je više klizanje nego skijanje. Tisuće kubika vode se ušpricava u staze i ledi ih se namjerno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare