To je to što me zanima!

Pogledajte snimku: Novinarka nije ništa pitala Messija. Držala mu je govor. Skoro se rasplakao

Novinarka je nakon niza pitanja o utakmicI s Hrvatskom i finalu koje slijedi u nedjelju ipak htjela smanjiti pritisak koji je nad Messijem i Argentinom
Vidi originalni članak

Posljednja stvar koju ti želim reći nije pitanje, već je poruka. Slijedi nam finale Svjetskog prvenstva i svi želimo osvojiti naslov. Ali nitko ti ne može oduzeti jednu stvar, a to je silna radost koju si dao svakom Argentincu, rekla je Lionelu Messiju novinarka TVP Sporta Sofi Martinez Mateos.

RAZOČARANI BRUNO Igrač Argentine sjajnom gestom oduševio: Dok su ostali slavili on je prišao tužnom Petkoviću

Novinarka je nakon niza pitanja o utakmici s Hrvatskom i finalu koje slijedi u nedjelju ipak htjela smanjiti pritisak koji je nad Messijem i reprezentacijom Argentine.

- Ne postoji dijete koje nema tvoj dres, bilo da je originalni ili replika, izmišljeni ili stvarni, to ti iskreno kažem - zaključila je novinarka dok se Messi za to vrijeme mogao tek smješkati.

POSLJEDNJA PRILIKA Messijev posljednji ples: Finale će mi biti zadnji nastup na SP-u

Argentinci su u utorak navečer pobijedili u polufinala SP-a u Katru Hrvatsku s 3-0. Messi je zabio nakon dvojbenog penala, dva pogotka dodao je Alvarez. Tko će im biti protivnik u finalu, a tko u borbi za treće mjesto, saznat ćemo nakon utakmice Francuske i Maroka.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Slender 14.12.2022.

    Autizmo

  • ZombiGrill 14.12.2022.

    Napuhani patuljak

  • fjjg 14.12.2022.

    K B K!🤮

Komentiraj...
Vidi sve komentare