To je to što me zanima!

VIDEO Oglasila se pjevačica koja je unakazila englesku himnu: Ma bila sam toliko uzbuđena...

Dala sam sve od sebe da riješim problem, ali ništa nisam mogla i ljuta sam zbog toga. Pokušala sam se prilagoditi himni na stadionu, ali bilo je prekasno, objasnila je Talijanka
Vidi originalni članak

Popravljala je i skidala slušalicu, a gromoglasni zvižduci na stadionu Diego Maradona nikako nisu pomogli talijanskoj pjevačici Ellynori koja je pjevala englesku himnu 'God Save The King' i užasnula mnoge engleske navijače. Nije se najbolje snašla, ali je pokušala sve to izvući na pozitivu storyjima koje je kasnije izbrisala.

PJEVAČICA SE SPETLJALA VIDEO Englezi u šoku: 'Ovo je najgora izvedba himne ikad!'

- Engleska, nadam se da ste uživali u mom poklonu - napisala je Ellynora koja je objavila selfie uz popularni peace (V) znak prstima koji su na Otoku drugačije protumačili. 

Kasnije je Talijanka to sve izbrisala te se u suzama slomila i ispričala u intervjuu za Daily Mail.

- Toliko sam ljuta zbog svega što se dogodilo jer sam željela da bude savršeno, a to što se dogodilo nije bila moja krivica. Želim se ispričati engleskim navijačima na stadionu i pred malim ekranima. Ponižena sam svime što se dogodilo i želim da ljudi znaju kako mi nepoštovanje nije bilo na pameti - objasnila je pa nastavila:

'Pokušala sam sve, ali bilo je prekasno'

- Velika mi je čast bila pjevati himnu i bila sam toliko uzbuđena jer ništa takvo nisam prije pjevala. Više sam pop pjevačica, ali na stadionu je bio problem sa zvukom. Dva smo puta isprobali dan prije i tri puta na dan utakmice, ali kad na utakmici sam imala problem sa slušalicom. Glazba u uhu je krenula pa stala i onda sam ju čula duplo pa sam ispala iz matrice - rekla je pa zaključila:

- Dala sam sve od sebe da riješim problem, ali ništa nisam mogla i ljuta sam zbog toga. Pokušala sam se prilagoditi himni na stadionu, ali bilo je prekasno.

Odmah su Ellynoru napali na društvenim mrežama s porukama poput onih da 'sljedeći put nabave nekoga tko zna riječi' i da 'nikad nisu čuli goru izvedbu himne'. Barem je rezultat utakmice popravio raspoloženje engleskih navijača jer je njihova reprezentacija s 2-1 bila bolja od Italije.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 24.03.2023.

    Lipa je i triba joj oprostit, glas joj se nezgodno odbija od ledine i zato je tako ispalo

  • arma_gedon 24.03.2023.

    Ova se barem ispricala. Josipa Lisac misli da je super otpjevala nasu himnu, a i kizo nije prigovorio

  • STorm5 24.03.2023.

    Ajde nije jedina. Imamo i mi jednu takvu. Ime joj je Josipa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare