To je to što me zanima!

VIDEO Olmo briljantno završio akciju. Asistirao je MVP-u lige

Nakon višemjesečnog izbivanja priliku je dobio i Joško Gvardiol. Jedan od najtalentiranijih mladih stopera svijeta konačno se vratio na travnjake nakon ozljede koljena
Vidi originalni članak

Nova sezona, a sve po starom. Bivši nogometaš Dinama Dani Olmo isporučio je sjajnu asistenciju u remiju svojeg Leipziga na gostovanju kod Stuttgarta. Susret je u 1. kolu Bundeslige završio 1-1 što je svojevrsni kiks protiv momčadi Borne Sose, koja je prošle sezone u zadnjim trenucima izborila ostanak u elitnom rangu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Igrala se osma minuta kada je momčad Domenica Tedesca stigla u vodstvo. Brza, efikasna i predivna akcija nogometaša Leipziga šokirala je domaće navijače, a Dani Olmo odradio je većinu posla.

Sjajno je ostavio loptu za najboljeg igrača Bundeslige prošle sezone Christophera Nkunkua, koji je prihvatio Olmov poklon i poslao loptu u mrežu.

VIDEO ASISTENCIJE POGLEDAJTE OVDJE

Veselje 'bikova' nije dugo trajalo jer je stvari u 31. minuti na početak vratio Ahamada na asistenciju Kalajdžića. Bilo je to sve od pogodaka na susretu u Stuttgartu za koji zbog ozljede nije igrao Borna Sosa.

Također, u igru je nakon višemjesečnog izbivanja zbog ozljede ušao i Joško Gvardiol. Jedan od najtalentiranijih stopera svijeta konačno se vratio na travnjake i Tedesco će ga u narednim periodima dozirati kako ne bi obnovio ozljedu koljena.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • gentblaugara 07.08.2022.

    Olmo je Španjolac. Iskreno dosadilo je više ovo izvještavanje svake njegove utakmice. Pa o našim igračima ne pišete toliko.

  • 07.08.2022.

    Svaka mu cast....ak je neko zasluzio dobru karijeru onda je to on. Samo naprijed decec💪💪💪

  • noobcamper 07.08.2022.

    Olmo je super decko i sve al iritantno vec postaje izvjestavanje o njemu kao da je Hrvat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare