Obavijesti

Sport

Komentari 10

VIDEO Olmo briljantno završio akciju. Asistirao je MVP-u lige

VIDEO Olmo briljantno završio akciju. Asistirao je MVP-u lige

Nakon višemjesečnog izbivanja priliku je dobio i Joško Gvardiol. Jedan od najtalentiranijih mladih stopera svijeta konačno se vratio na travnjake nakon ozljede koljena

VIDEO

Nova sezona, a sve po starom. Bivši nogometaš Dinama Dani Olmo isporučio je sjajnu asistenciju u remiju svojeg Leipziga na gostovanju kod Stuttgarta. Susret je u 1. kolu Bundeslige završio 1-1 što je svojevrsni kiks protiv momčadi Borne Sose, koja je prošle sezone u zadnjim trenucima izborila ostanak u elitnom rangu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Olmo kod Cro Copa 00:38

Igrala se osma minuta kada je momčad Domenica Tedesca stigla u vodstvo. Brza, efikasna i predivna akcija nogometaša Leipziga šokirala je domaće navijače, a Dani Olmo odradio je većinu posla.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sjajno je ostavio loptu za najboljeg igrača Bundeslige prošle sezone Christophera Nkunkua, koji je prihvatio Olmov poklon i poslao loptu u mrežu.

VIDEO ASISTENCIJE POGLEDAJTE OVDJE

Veselje 'bikova' nije dugo trajalo jer je stvari u 31. minuti na početak vratio Ahamada na asistenciju Kalajdžića. Bilo je to sve od pogodaka na susretu u Stuttgartu za koji zbog ozljede nije igrao Borna Sosa.

Također, u igru je nakon višemjesečnog izbivanja zbog ozljede ušao i Joško Gvardiol. Jedan od najtalentiranijih stopera svijeta konačno se vratio na travnjake i Tedesco će ga u narednim periodima dozirati kako ne bi obnovio ozljedu koljena.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu