To je to što me zanima!

VIDEO Olmo opet asistirao za MVP-a lige, Gvardiol nesretno dao autogol, Krama fulao penal

Uremović je skrivio gol Eintrachta za koji je igrao Jakić dok je Šunjić odradio sat vremena. Na travnjak se nakon ozljede vratio i Borna Sosa. Drugo kolo Bundeslige donijelo je pregršt akcije Hrvata
Vidi originalni članak

Nogometaši RB Leipziga dočekali su Köln u 2. kolu Bundeslige i odigrali 2-2. Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol ušao je na početku drugog poluvremena, no ubrzo je postigao nesretan autogol. Drugi u Bundesligi nakon što je prvi u vlastitu mrežu ubacio prošle sezone protiv Bayerna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U oba poluvremena bivši Dinamov igrač Dani Olmo bio je u središtu pozornosti. Olmo je već u 9. minuti zabio krasan gol koji je poništen nakon intervencije VAR-a zbog igranja rukom Rauma.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Leipzig je poveo u 36. minuti golom povratnika Time Wernera, koji je stigao iz Chelseaja tijekom ovog tjedna. Prednost je trajala svega četiri minute. Dietz je zabio za 1-1, a u prvoj minuti nadoknade prvog poluvremena Leipzig je ostao s igračem manje nakon isključenja Dominika Szoboszlaija. Odgurnuo je Kainza i pritom ga laktom pogodio u vrat.

'Bikovi' su i s manjkom igrača na travnjaku stigli do vodstva zahvaljujući fantastičnoj lopti Danija Olma, koji ju je podvalio za najboljeg igrača Bundeslige prošle sezone i jednog od kandidata za Zlatnu loptu Christophera Nkunkua. Nkunku ju je sjajno primio i do kraja odradio posao zabivši sjajan gol.

VIDEO ASISTA I GOLA POGLEDAJTE OVDJE

Olmo je i u prvom kolu asistirao Nkunkuu za pogodak, veza dva sjajna nogometaša Leipziga funkcionira na prilično dobrom nivou.

A u 72. minuti sva prednost iscurila je nakon što je naš kandidat za najboljeg mladog igrača po izboru France Footballa Joško Gvardiol postigao nesretni autogol. Köln je izveo korner, lopta je prebačena s prve na drugu stativu, a tamo je natrčao Gvardiol i ugurao ju u vlastitu mrežu za 2-2. Bio je to ujedno i posljednji gol na susretu.

VIDEO AUTOGOLA OVDJE

U drugoj utakmici Hoffenheim je pobijedio Bochum 3-2. Pri rezultatu 2-2 u drugom dijelu Andrej Kramarić imao je sjajnu šansu dovesti svoju momčad u vodstvo, no promašio je penal u 59. minuti.

Pucao je dobro, no Riemann ga je pročitao, odabrao pravu stranu pa mu sjajno obranio udarac.

VIDEO PENALA OVDJE

U sudaru Herthe i Eintrachta (1-1) Ivan Šunjić i Filip Uremović zaigrali su za domaći sastav od samog starta. Prvi je igrao do 58. minute, a drugi Hrvat je skrivio izjednačujući pogodak Frankfurta u 48. minuti kada je pogodio Kamada.

VIDEO SITUACIJE OVDJE

Uremović je igrao do 83. minute, a tri minute kasnije priliku je s druge strane za Eintracht dobio i Kristijan Jakić. Odigrao je posljednjih nekoliko minuta.

Werder Bremen i Stuttgart odigrali su 2-2, a valja istaknuti da se nakon ozljede vratio Borna Sosa. Hrvatski reprezentativni lijevi bočni ušao je u igru u 60. minuti.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • Real_Madrid81 14.08.2022.

    Josko glavu gore svaki bi dao u toj situaciji autogol idemo dalje! Kriv je taj kilavi golman najeo se gulasa opet!!

  • Zlatan 10 13.08.2022.

    Hahahaha koji je ovo do sad autogol, prevara od igraca… nikad necu zaboravi kad pije vodu a ljudi zabijaju gol

  • RedDoor 13.08.2022.

    A što sam vam rekao. Erlić je za njega pojam sigurnosti i stabilnosti. Daliću skupi konačno hrabrosti, odlučuj ti, a ne slušati dio medija, ako išta mislimo napraviti na svjetskom ili ćemo opet primati komične golove i ispasti u grupi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare