Obavijesti

Sport

Komentari 54

VIDEO Olmo opet asistirao za MVP-a lige, Gvardiol nesretno dao autogol, Krama fulao penal

VIDEO Olmo opet asistirao za MVP-a lige, Gvardiol nesretno dao autogol, Krama fulao penal

Uremović je skrivio gol Eintrachta za koji je igrao Jakić dok je Šunjić odradio sat vremena. Na travnjak se nakon ozljede vratio i Borna Sosa. Drugo kolo Bundeslige donijelo je pregršt akcije Hrvata

VIDEO

Nogometaši RB Leipziga dočekali su Köln u 2. kolu Bundeslige i odigrali 2-2. Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol ušao je na početku drugog poluvremena, no ubrzo je postigao nesretan autogol. Drugi u Bundesligi nakon što je prvi u vlastitu mrežu ubacio prošle sezone protiv Bayerna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Olmo kod Cro Copa 00:38

U oba poluvremena bivši Dinamov igrač Dani Olmo bio je u središtu pozornosti. Olmo je već u 9. minuti zabio krasan gol koji je poništen nakon intervencije VAR-a zbog igranja rukom Rauma.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Leipzig je poveo u 36. minuti golom povratnika Time Wernera, koji je stigao iz Chelseaja tijekom ovog tjedna. Prednost je trajala svega četiri minute. Dietz je zabio za 1-1, a u prvoj minuti nadoknade prvog poluvremena Leipzig je ostao s igračem manje nakon isključenja Dominika Szoboszlaija. Odgurnuo je Kainza i pritom ga laktom pogodio u vrat.

'Bikovi' su i s manjkom igrača na travnjaku stigli do vodstva zahvaljujući fantastičnoj lopti Danija Olma, koji ju je podvalio za najboljeg igrača Bundeslige prošle sezone i jednog od kandidata za Zlatnu loptu Christophera Nkunkua. Nkunku ju je sjajno primio i do kraja odradio posao zabivši sjajan gol.

RB Leipzig - 1. FC Cologne

VIDEO ASISTA I GOLA POGLEDAJTE OVDJE

Olmo je i u prvom kolu asistirao Nkunkuu za pogodak, veza dva sjajna nogometaša Leipziga funkcionira na prilično dobrom nivou.

A u 72. minuti sva prednost iscurila je nakon što je naš kandidat za najboljeg mladog igrača po izboru France Footballa Joško Gvardiol postigao nesretni autogol. Köln je izveo korner, lopta je prebačena s prve na drugu stativu, a tamo je natrčao Gvardiol i ugurao ju u vlastitu mrežu za 2-2. Bio je to ujedno i posljednji gol na susretu.

VfB Stuttgart - RB Leipzig

VIDEO AUTOGOLA OVDJE

U drugoj utakmici Hoffenheim je pobijedio Bochum 3-2. Pri rezultatu 2-2 u drugom dijelu Andrej Kramarić imao je sjajnu šansu dovesti svoju momčad u vodstvo, no promašio je penal u 59. minuti.

GER, 1.FBL, TSG 1899 Hoffenheim vs VfL Bochum

Pucao je dobro, no Riemann ga je pročitao, odabrao pravu stranu pa mu sjajno obranio udarac.

VIDEO PENALA OVDJE

U sudaru Herthe i Eintrachta (1-1) Ivan Šunjić i Filip Uremović zaigrali su za domaći sastav od samog starta. Prvi je igrao do 58. minute, a drugi Hrvat je skrivio izjednačujući pogodak Frankfurta u 48. minuti kada je pogodio Kamada.

VIDEO SITUACIJE OVDJE

Uremović je igrao do 83. minute, a tri minute kasnije priliku je s druge strane za Eintracht dobio i Kristijan Jakić. Odigrao je posljednjih nekoliko minuta.

DEU, DFL, 1. FBL, Hertha BSC vs. Eintracht Frankfurt,

Werder Bremen i Stuttgart odigrali su 2-2, a valja istaknuti da se nakon ozljede vratio Borna Sosa. Hrvatski reprezentativni lijevi bočni ušao je u igru u 60. minuti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe