To je to što me zanima!

VIDEO Olmo zabio novi gol u golijadi Leipziga i Leverkusena. Majer debitirao od prve minute

Leipzig i Leverkusen igraju vrlo dobar nogomet i htjele bi konkurirati za Ligu prvaka u sljedećoj sezoni. Bayer, koji predvodi legendarni nogometaš Xabi Alonso, pobijedio je u okršaju unatoč golu Danija Olma
Vidi originalni članak

Aktualni njemački prvak Bayern München otvorio je novu sezonu Bundeslige uvjerljivom pobjedom od 4-0 u petak navečer, a šest je utakmica bilo na rasporedu u subotu.

Posebno se istaknula utakmica Bayera Leverkusena i RB Leipziga. Obje momčadi igraju vrlo dobar nogomet i htjele bi konkurirati za Ligu prvaka u sljedećoj sezoni. Bayer, koji predvodi legendarni nogometaš Xabi Alonso, pokazao se kvalitetnijim u izravnom okršaju. Leverkusen je već u 35. minuti imao uvjerljivo vodstvo od 2-0 nakon golova Jeremieja Frimponga i Jonathana Taha.

POČELA BUNDESLIGA VIDEO Puno bolje u Bundesligi! Kane zabio i asistirao u pobjedi

Međutim, Dani Olmo smanjio je na 2-1 golom u 39. minuti. Time je nastavio sjajnu formu nakon što je zabio hat-trick Bayernu u njemačkom Superkupu. 

Gol Olma pogledajte OVDJE.

Ipak, talentirani Florian Wirtz povisio je na 3-1 u 64. minuti. Iako je Lois Openda zabio za 3-2 u 72. minuti, Leipzig nije uspio poravnati i osvojiti barem bod na teškom gostovanju.

Majer debitirao za Wolfsburg

Hrvatski reprezentativac Lovro Majer u srijedu je postao igrač Wolfsburga, a već je debitirao za njemačkog prvoligaša, i to od prve minute. Hrvatski trener Niko Kovač tako je Majera u prvoj utakmici ubacio u početnu postavu, a Hrvat je odigrao solidnu debitantsku utakmicu za Wolfsburg.

NOVI IZAZOVI U EUROPI Juranović: Bez Hajduka bih bio nitko i ništa. Želim mu svu sreću

'Vukovi' su s 2-0 pobijedili novog prvoligaša, Heidenheim. Oba gola zabio je Jonas Wind (6. i 27. minuta).

Statistika Wolfsburg - Heidenheim 

Majer je tako dobio solidnu SofaScore ocjenu od 7.0, a mogao se upisati među strijelce već u prvoj utakmici za Wolfsburg. Imao je dobru šansu u kaznenom prostoru Heidenheima, ali mu je protivnički golman obranio veliku šansu.

Priliku Majera pogledajte OVDJE.

Kramarić i Hoffenheim izgubili

Prvo kolo po dobrome neće pamtiti hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić i njegov Hoffenheim. 

Freiburg je s 2-1 slavio na domaćem terenu, a Kramarić je odigrao cijelu utakmicu

Ostali susreti Bundeslige

  • Augsburg - Borussia Mönchengladbach 4-4
  • Stuttgart - Bochum 5-0
  • Dortmund - Köln (počinje u 18.30 sati)

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 19.08.2023.

    Ne bitan je Olmo jer ima jaku konkurenciju u Letvaji i ore đidjiju koi odma dolaze u Laipcig da pokazu svoju trkacku sposobnost. Olmo, predaj se! 👌😂

  • " onaj 99 " 19.08.2023.

    Bravo Olmo Dinamovac !💙💙💙

  • KULA BABILONSKA 19.08.2023.

    nebitan...

Komentiraj...
Vidi sve komentare