To je to što me zanima!

VIDEO Oršić kao 'fox in the box', ali obrana puštala na sve strane

Dinamo nije izgledao dobro u Beču, domaći su u prvom poluvremenu pucali čak 12 puta i zabili dvaput, a Oršić je nakratko vratio nadu. Gotovo svaki konkretan napad Rapida značio je i opasnost po Livakovića
Vidi originalni članak

Dinamo se nadao jednosmjernoj utakmici u Beču, ali Rapid nipošto nije bio bezopasan u okršaju trećeg kola Europske lige na Weststadionu. Zato je i pobijedio 2-1.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamovci u Beču

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Štoviše, domaćini su poveli već u devetoj minuti. Nitko nije ispratio Kelvina Arasea koji je na desnoj strani centrirao u šesnaesterac, a tamo je, pak, potpuno sam ostao Marco Grüll, namjestio se i pogodio suprotni kut.

Rapidov prvi gol pogledajte OVDJE.

"Modri" su u idućem napadu umalo primili i drugi, ali Dominik Livaković sjajno je obranio kontru Ercana Kare. A onda je Mislav Oršić vratio nadu u 24. minuti.

RAPID - DINAMO 2-1 Zapeli u Beču: Dinamo izgubio od Rapida i zakomplicirao sve

Domaći nisu uspjeli očistiti jednu loptu, Luka Ivanušec dao je svijeću u šesnaesterac, a Mislav Oršić izbjegao je ofsajd zamku, namjestio se na desnu nogu i probušio golmana Paula Gartiera.

Oršićev gol pogledajte OVDJE.

Usprkos tome, Rapid nije stao s opasnim napadima, gotovo svaki put kad bi prešao polovicu Livaković bi imao problema. 
Nakon prekida u 34. minuti Bečani su opet poveli. Ovaj put obrana Dinama nije mogla namjestiti zaleđe, Grüll je ubacio za Maximiliana Hofmanna koji glavom pogađa suprotni kut za konačnih 2-1.

Drugi Rapidov gol pogledajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • BROKRO 22.10.2021.

    sta ste mislili uvijek igrace prodavati i dizati lovu ali ipak uvijek rezultate ,e pa ne prolazi to svaki put! napravite barem jedan posten stadion od prodaje igraca a ne ono ruglo od Maksimira ili cekati da ga drzava ili grad zagreb napravi

  • bakaslis 21.10.2021.

    Livaković vec godinu dana nije pravi, bude koji bljesak, ali s njim Dinamo u Europi i vatreni s Rusima, imat će velikih problema...

  • iviiica 21.10.2021.

    Najbolje kad se jave navijači klubova,koji gotov da nemogu proć prvo pretkolo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare