To je to što me zanima!

VIDEO Ostalo je samo smeće, Hajdukovci nisu ništa razbijali

Neću vam ništa reći, osim da se Hajduk provukao. Izbrojite šanse, a evo otvaram i vrata pa poslušajte kako viču i razbijaju po svlačionici, rekao je Žužul poslije utakmice. Snimka iz svlačionice pak pokazuje drugačije...
Vidi originalni članak

Nakon utakmice spustili smo se do gostujuće svlačionice na Parku mladeži, u kojoj je na prvi pogled sve bilo u redu, a da ništa nije razbijeno potvrdili su nam i djelatnici koji rade na održavanju stadiona.

Iz priložene video snimke jasno je kako vidljivih oštećenja nema, a što je to točno čuo predsjednik Splita, pitanje je koje je bez odgovora. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Navodno je odmah nakon utakmice u svlačionicu Hajduka ušao predsjednik Ivan Kos, te propisno izvikao igrače za lošu igru i mršavi remi. Bilo je buke, bilo je i lupanja, no u svlačionici nije bilo oštećenja.

Naime, ispred Hajdukove svlačionice čula se buka i vika, a onda je prema novinarima došao predsjednik Splita Slaven Žužul.

- Neću vam ništa reći, osim da se Hajduk provukao. Izbrojite šanse, a evo otvaram i vrata pa poslušajte kako viču i razbijaju po svlačionici - rekao je Žužul nakon čega su službenici Hajduka dodali:

- Kad se igrači istuširaju, uđite u svlačionicu pa pogledajte je li nešto razbijeno ili nije.

Prema snimci, čini se da je sve u redu, ostalo je tek ponešto smeća...

Idi na 24sata

Komentari 53

  • kele2 20.02.2017.

    A novinari 24 sata pisu gluposti i optuzuju torcidu a dinama dizu u nebesa jeste citali ono kad su napisali da je dinamo najvise ostecen od sudaca al sto tu reci mamic im baci koju kunu u dzep i oni napisu al bar pisu dobre viceve da se covik more nasmijat kad vidi takvo sto

  • tomicalomica 20.02.2017.

    Da je to u Maksimiru ja ih ne bi pustio van dok sve ne počiste i operu podove , lavabo i wc , *toka jedna bljaak :-((

  • comet2 20.02.2017.

    Haha kad vidim kakvi ste stakori prljavi zao mi sto niste izgubili, da bar ispadnete iz lige. Kos za smece postoji da se ne baca pored njegaa. Odvratno

Komentiraj...
Vidi sve komentare