To je to što me zanima!

VIDEO 'Osvetnik' iz Pamplone zabio i Realu! Budimir ne staje

S maskom na licu, kao Zorro osvetnik, sjajno se snašao u kaznenom prostoru pa zakucao golčinu na drugoj stativi. Bio je to 15. pogodak Ante Budimira u sezoni, vodeći Bellingham ima tek jedan više
Vidi originalni članak

Prvo je Nikola Vlašić zabio za svoj Torino protiv Udinesea, a onda je seriju pogodaka Hrvata u inozemstvu nastavio i drugi hrvatski reprezentativac, Ante Budimir. Napadač Osasune nastavio je trpati pa u 29. kolu La Lige zabio vodećoj momčadi prvenstva Real Madridu. 'Kraljevi' su na koncu slavili 4-2.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

S maskom na licu, kao Zorro osvetnik, sjajno se snašao u kaznenom prostoru pa zakucao golčinu na drugoj stativi. Bio je to 15. pogodak Ante Budimira u sezoni, vodeći Bellingham ima tek jedan više.

>> VIDEO GOLA POGLEDAJTE OVDJE

Real je prvi pronašao put do mreže. 'Kraljevi' su poveli već u 4. minuti nakon poigravanja Catene. Stoper domaćih izgubio je loptu, Vinicius ju je ukrao pa lagano zabio za vodstvo.

Uslijedio je povratak samo tri minute kasnije i sjajan gol Budimira, no veselje momčadi iz Pamplone nije dugo trajalo. Igrala se 18. minuta kada je Carvajal vratio prednost Madriđanima.

Na 3-1 povisio je Brahim Diaz u 61. minuti, a Vinicius je tri minute kasnije zabio svoj drugi na utakmici.

Munoz je do kraja tek smanjio zaostatak domaćih. U 91. minuti postavio je konačnih 4-2.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • strmi007 16.03.2024.

    Hala Madrid ❤️

  • p189 16.03.2024.

    2 strijelac spanjolske lige.Bravo

  • Palmanova 16.03.2024.

    zabio Jakic 2 komada.jos ce nam spice bit Jakic i Vida koliko zabijaju.uz Budimira

Komentiraj...
Vidi sve komentare