To je to što me zanima!

VIDEO Ovo je trenutak kada je Ngannou srušio Furyja na pod

Fury je vjerojatno podcijenio Ngannoua uoči borbe, ali Kamerunac se pokazao kao dobar izazov i dostojan suparnik. Borba je trajala svih deset rundi, a podijeljenom odlukom sudaca ipak je slavio Fury
Vidi originalni članak

Šok i nevjerica zavladali su kada je bivši UFC prvak Francis Ngannou (37, 0-1) u trećoj rundi desnim krošeom srušio na pod WBC prvaka teške kategorije, Tysona Furyja (35, 34-0-1).

'Gypsy king' bio je veliki favorit uoči borbe iz očitih razloga. Ngannou je cijelu karijeru proveo u oktogonu u mješovitim borilačkim vještinama, ali u boksačkom debiju pokazao kvalitetu i mnoge iznenadio. 

OGROMNI PRIHODI Strašne cifre: Evo koliko su Fury i Ngannou zaradili od borbe

Među iznenađenima našao se i WBC prvak Fury. Naime, Ngannou je ubojitim lijevim krošeom u trećoj rundi srušio Furyja na pod. Iako se boksač brzo pridigao na noge, na njegovom licu jasno se vidjelo iznenađenje. 

Fury je vjerojatno podcijenio Ngannoua uoči borbe, ali Kamerunac se pokazao kao dobar izazov i dostojan suparnik. Borba je trajala svih deset rundi, a podijeljenom odlukom sudaca (95-94 Ngannou, 96-93 Fury, 95-94 Fury) slavio je ipak Fury.

BILO JE BLIZU... Pljušte reakcije nakon slavlja Furyja: 'Obožavam ga, ali bi ga trebalo biti sram ove pobjede' OTIŠLI DO KRAJA Tyson Fury 'za dlaku' pobijedio Ngannoua! Francis ga slao na pod, ali boksač je ipak slavio

Trenutak kada je Ngannou srušio Furyja pogledajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • BROKRO 29.10.2023.

    da bi nekom uzeo Titulu moras ga patosit i da sudac odbroji do kraja inace nista od toga tako je bilo oduvijek!!

  • humels 29.10.2023.

    Hrga ovog taysona pojede ko ja Gavrilovićev narezak.

  • humels 29.10.2023.

    A joj kakvi su ovo prvaci,tko drži pojaseve prvaka,pa ovi lenoksu nebi mogli,niti bi zaslužili tenesice zavezati.u vrijeme devedesetih nebi bili rangirani niti u top deset.

Komentiraj...
Vidi sve komentare