To je to što me zanima!

VIDEO Ovo su najbolji golovi u HNL-u. Koji od njih je najljepši?

Na popisu ima mnoštvo majstorija, od 'skidanja paučine' Janija Atanasova do volejčine Indrita Tucija za izjednačenje protiv Hajduka. Livaje i Petkovića nema među nominiranima
Vidi originalni članak

Rezime HNL sezone 2022./2023. je da je Dinamo obranio naslov prvaka, a Marko Livaja titulu najboljeg strijelca lige. Međutim, Hajdukov as nije se našao među nominiranima za najljepši gol sezone! Kao ni majstor za prekrasne golove, Bruno Petković.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

MAXSport je izdvojio 20 najboljih golova sezone, a Emir Sahiti i Tonio Teklić jedini su igrači koji su udvostručili svoju prisutnost na popisu dvama sjajnim golovima. Hajdukov veznjak u 12. je kolu zabio Varaždinu 'škaricama', a mrežu istog kluba zatresao je i u 30. kolu, kada je 'modrićevski', vanjskom pogodio suprotne rašlje. Najbolji igrač Varaždina je, s druge strane, zabio Osijeku iz dalekometnog slobodnjaka, dok je Rijeci utrpao iz voleja u padu. 

HNL MERCATO Zadnjeg dana prijelaznog roka Dinamo doveo dvojicu igrača OD NJEGOVA DOLASKA Nikoličius se hvali: Vrijednost Hajduka skočila dva i pol puta!

Kako god, ima na popisu još mnoštvo majstorija, primjerice sjajan gol Janija Atanasova koji je u derbiju 'skinuo paučinu' s Livakovićeva gola, 'projektil' Arbera Hoxhe protiv Šibenika, volejčina Indrita Tucija za izjednačenje u sudačkoj nadoknadi protiv Hajduka...

VIDEO: 20 najboljih golova sezone 2022/2023

A mi vas pitamo, koji je po vama najljepši gol HNL sezone 2022/2023?

 


 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Tko sere 97 09.06.2023.

    Sahiti 30. kolo i Atanasov 5. kolo se dvoumin

  • bob rock11 09.06.2023.

    Eh Livaja gdje si sada,od toliko tvojih golova a nijedan nije bar malo atraktivan i sad ti naj strijelac. Mene bi bilo sramota da sam na tvome mjestu.. :-)))))

  • daleko najjaci 09.06.2023.

    Svaki Livajin! Svaki Hajdukov!

Komentiraj...
Vidi sve komentare