Obavijesti

Sport

Komentari 704

Zadnjeg dana prijelaznog roka Dinamo doveo dvojicu igrača

Zadnjeg dana prijelaznog roka Dinamo doveo dvojicu igrača

Ljetni prijelazni rok u HNL-u počeo je 19. lipnja i završava u petak u ponoć. Klubovi još nemaju puno vremena kako bi kompletirali kadrove za jesenski dio sezone

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Ljetni prijelazni rok 19. lipnja - 8. rujna , HNL
Sortiranje događaja
BRODIĆ U DINAMU

Dali su gas u Maksimiru zadnjeg dana prijelaznog roka. Osim Ademija, u Maksimir se vraća i napadač Varaždina Fran Brodić (26), doduše samo na potpis ugovora jer do kraja sezone ostaje na posudbi u baroknom gradu.

Opširnije pročitajte OVDJE.

24sata
ADEMI OPET U DINAMU

Danima su se vodili razgovori između Dinama i čelnika kineskog Beijing Guoana, ali posao je konačno gotov! Arijan Ademi (32) ponovno je igrač Dinama nakon jedne polusezone u Kini!

Opširnije pročitajte OVDJE.

STOPER OSIJEKA U MAĐARSKOJ

Grčki stoper Stefanos Evangelou je 1. srpnja i službeno predstavljen u Osijeku nakon što je neko vrijeme trenirao s klubom, no neće se dugo zadržati na Opus Areni. Klub ga je poslao na posudbu u mađarskog prvoligaša ZTE gdje je otišao i Josip Špoljarić, a tamo igra i Antonio Mance, bivši igrač Osijeka. 

ŠEHIĆ U RUDEŠU

Bivši bh. reprezentativac Edin Šehić novi je igrač Rudeša. Prošao je čuvenu Zagrebovu školu nogometa, a 2017. godine preselio je u splitski Hajduk.

Nakon epizoda u slovenskom Rudaru te ukrajinskoj Vorskloj Poltavi, 2020. godine stigao je u Rudeš. Samo par mjeseci kasnije kupila ga je slovenska Gorica. U ljeto 2021. godine ovaj igrač kojem je najjača pozicija na desnom beku, preselio je u ciparski Akritas Chlorakas. Ugovor s ciparskim klubom završio mu je u srpnju te sada besplatno dolazi u naš klub.

POJAČANJE U ISTRI

Istra je u subotu došla do velike pobjede na Poljudu srušivši Hajduk pa su u sjajnom raspoloženju otišli na reprezentativnu stanku. Početak sezone nije bio baš najbolji, pobjeda protiv Splićana veliki je poticaj za dalje, ali morat će se pojačati ako žele opet se boriti za Europu.

Pretposljednjeg dana prijelaznog roka Istra je dovela novog napadača. Riječ je o mladom švedskom reprezentativcu Emmanuelu Ekongu koji je došao na jednogodišnju posudbu iz talijanskog prvoligaša Empolija. Ima 21 godinu, na Transfermarktu vrijedi 250 tisuća eura, a za prvu momčad Empolija odigrao je četiri utakmice.

Komentari 704