To je to što me zanima!

VIDEO Pepe u svom stilu: Dobio direktni crveni, pokazao je sucu da bi trebao nositi naočale...

Domaća je momčad na kraju izgubila 2-1, a portugalski stoper je 20 minuta prije kraja susreta završio na ranijem tuširanju. Nakon odluke pomoćnog suca da dodijeli aut gostima, Pepe je imao 'žutu minutu'
Vidi originalni članak

Zapamtili smo njegove poteze u dresu Real Madrida i portugalske nogometne reprezentacije, a legendarni Pepe (41) podsjetio je na slavne dane. I to ne u nogometnom smislu - jest da su se stvari dogodile na terenu, ali njegov je karakter ponovno bio u prvom planu.

Trostruku osvajač Lige prvaka i La lige je u dresu Porta četiri puta uzeo naslov portugalskog prvaka te njegova nogometna kvaliteta nikad nije bila upitna, ali uvijek je imao 'žute minute'. Jedna se dogodila u 69. minuti utakmice protiv Vitorije Guimaraes kod kuće.

>>VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDJE

Domaća je momčad na kraju izgubila 2-1, a portugalski stoper je 20 minuta prije kraja susreta završio na ranijem tuširanju. Nakon odluke pomoćnog suca da dodijeli aut gostima, Pepe je glavnom sucu pokazao da im trebaju naočale.

Izbacilo je to iz takta suca Verissima koji mu je pokazao direktan crveni karton, a rezultat utakmice se nakon toga nije mijenjao.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Lunatic23 08.04.2024.

    majmun

  • kleineman 08.04.2024.

    Pepe zna bit svakakav, ali ako nije nešto opasno izgovorio ne znam zašto bi ovo igdje bio izravan crveni..

  • KalabasterrBlokirani 08.04.2024.

    ma Pepe je legenda

Komentiraj...
Vidi sve komentare