To je to što me zanima!

VIDEO Pivo je teklo u potocima: Gvardiol s hrvatskom zastavom žustro proslavio prvi trofej kupa

Ogrnuo se njome pa pjevajući i skačući proslavio osvajanje kupa. Sjajne scene dolaze iz Njemačke, iz svlačionice Leipziga gdje je pivo teklo u potocima, a veselje bilo na vrhunskom nivou
Vidi originalni članak

Nogometaši RB Leipziga osvojili su po prvi puta njemački kup svladavši u subotu u Berlinu Freiburg s 5-3 (1-1) boljim izvođenjem penala.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dani Olmo je bio jedan od strijelaca odlučujućih penala dok je Joško Gvardiol ušao u igru za Leipzig u 113. minuti. A onda je nakon utakmice uslijedilo veliko slavlje u svlačionici. Ne slavi se svaki dan prvi kup u povijesti pa su nogometaši 'bikova' znali iskoristiti trenutak i ovjekovječiti uspomene.

Hrvatskog reprezentativca Joška Gvardiola tako će do kraja života pratiti video na kojem je raširio hrvatsku zastavu, ogrnuo se njome pa pjevajući i skačući proslavio trofej. Sjajne scene dolaze iz Njemačke, iz svlačionice Leipziga gdje je pivo teklo u potocima, a veselje bilo na vrhunskom nivou.

VIDEO SLAVLJA POGLEDAJTE OVDJE

Inače, Freiburg je poveo u 19. minuti preko Eggesteina, a činilo se da su blizu trofeja kada je igrač Leipziga Halstenberg u 57. minuti dobio crveni karton. Ipak, u 75. minuti Nkunku je izjednačio i izborio produžetke, a naposljetku i kaznene udarce. U raspucavanju su četiri igrača Leipziga pogodili, među njima i Olmo, dok su kod Freiburga Demirović i Gunter promašili.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Vozzdra 22.05.2022.

    prva sezona van Hrvatske i odmah trofej. Odlično za njega da se navikava na trofeje, nadam se da će kroz par godina postati top 5 stoper svijeta.

  • xytex 22.05.2022.

    Je li to i Olmo drzi hrvatsku zastavu? Ako da onda je decko stvar kralj najveci

Komentiraj...
Vidi sve komentare