To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte 'bombu' s 25 metara. Livaković je mogao tek pogledom ispratiti let lopte

Piotrowski je dobio loptu na 25 metara i bez oklijevanja silovito opalio, a lopta je odsjela u samom kutu, nemoguće za obraniti. Ludogorec je slavio 2-0 i nanio Feneru prvi poraz u Konferencijskoj ligi
Vidi originalni članak

Premda se najavljivalo da će Dominik Livaković ostati na klupi Fenerbahčea u 4. kolu Konferencijske lige budući da je njegova zamjena branila zadnje dvije utakmice u tom natjecanju, hrvatska "jedinica" odradila je gostovanje kod Ludogoreca, između čijih je stativa punu minutažu odradio Simon Sluga.

Bugarska momčad slavila je 2-0 i zadržala u borbi za prolaz grupe, ponajviše zahvaljujući čudesnom golu Jakuba Piotrowskog koji je u 18. minuti načeo Livakovića, dok je Rwan Seco u 92. riješio pitanje pobjednika.

MUKE POSLIJE ČEŠKE Problemi su veći i od suđenja: Puno lutanja, manjak kvalitete, Dinamo jednostavno nije dobar! VIDEO: PONIŠTEN GOL Nova 3D analiza! Ma kakav ofsajd? Dinamo je pokraden

Sjajan pogodak Poljaka vrijedi se pogledati nekoliko puta, a ako ćemo iskreno, Livi nije imao baš nikakve šanse. Mogao je samo pogledom ispratiti let lopte, što je i učinio... Piotrowski je dobio loptu na 25 metara i bez oklijevanja silovito opalio, a lopta je odsjela u samom kutu, nemoguće za obraniti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Usprkos porazu, Fener s devet bodova ostaje na vrhu skupine H, Nordsjælland ima sedam, Ludogorec šest, dok je Spartak iz Trnave ostao bez šanse za plasman u nokaut fazu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • noelsz 10.11.2023.

    Ovo ne bi branio ni Courtois

  • mali moj 10.11.2023.

    E zato i brani tamo jer ovakve stvari vrhunski golmani skidaju

  • __Che__ 10.11.2023.

    livi plivakovic,jos jedan obican dan u uredu

Komentiraj...
Vidi sve komentare