To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte briljantan gol kojim je Mađarska srušila Srbiju

Drugi put u nešto više od mjesec dana Mađari su pobijedili Srbe 2-1 i tako se sasvim približili Europskom prvenstvu. Danci su se izjednačili sa Slovencima, a Talijani s Ukrajincima
Vidi originalni članak

U derbiju kvalifikacijske skupine G za odlazak na Euro nogometaši Mađarske su pred svojim navijačima u Budimpešti pobijedili Srbiju 2-1.

Veliku pobjedu ostvarila je Mađarska i bitno se približila prvenstvu u Njemačkoj jer sada na vrhu ljestvice ima 13 bodova, odnosno, tri više od Srbije, a pet više od Crne Gore.

Mađarska i Srbija odigrale su u jakom ritmu vrlo zanimljivu utakmicu. Pregršt prilika su imale obje reprezentacije, a nikakvo iznenađenje ne bi bilo i da su slavili gosti. Svi su golovi pali u prvom poluvremenu, a posebno treba istaknuti onaj za 2-1 koji je sjajno postigao mađarski igrač Sallai, preciznim i jakim udarcem s 20 metara, u 34. minuti.

Golove s utakmice Mađarska - Srbija pogledajte OVDJE.

Mađarska je i vodila od 20. minute golom Varge, dok je u 33. izjednačio Pavlović lijepim trzajem glavom nakon kornera. U drugom poluvremenu Srbija je imala brojne propuštene šanse. Primjerice, u 71. minuti, u istoj akciji, gostujući su igrači dva puta pogađali okvir vrata, dok u 93. minuti iz neposredne blizine za 2-2 nije uspio zabiti Milenković.

Vodeća Mađarska sada ima 13 bodova, tri više od Srbije, s tim da Mađari imaju utakmicu manje. Treća Crna Gora je na osam bodova.

Italija je u Bariju rutinski svladala Maltu 4-0 u sklopu skupine C. Bonaventura je golom u 22. minuti načeo Maltežane, dok je potom posao dovršio igrač Sassuola Berardi koji je zabio dva pogotka, u 45. i 63. minuti za 3-0. Sve je zaokružio Frattesi golom u sudačkoj nadoknadi.

Na ljestvici skupine C prva Engleska ima 13 bodova, dok su po deset skupili Italija i Ukrajina, ali Talijani imaju utakmicu manje. Sjeverna Makedonija je na sedam bodova.

Danska je na Parken stadionu u Kopenhagenu, u sklopu skupine H, svladala Kazahstan 3-1 uz odličnu igru Roberta Skova koji je zabio dva gola. Sve je počelo golom Winda u 36. minuti, a onda je Skov na samom kraju prvog i početkom drugog dijela povećao prednost na 3-0. Do kraja je Kazahstan došao do počasnog gola, a strijelac je bio Vorogovskij.

Slovenija i Danska su se izdvojile na vrhu ljestvice te imaju po 16 bodova, ali za vratom im puše Finci i Kazahstanci koji imaju po 12 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Mr. Pickles 15.10.2023.

    Mađari se baš napale kad igraju protiv 🇭🇷 i 🇷🇸

  • gnojna družina 15.10.2023.

    Nije da kurim frku ali volio bi da i ovaj Euro odgledaju sa TV-a.

  • Palmanova 15.10.2023.

    Bili os na aparatima

Komentiraj...
Vidi sve komentare