To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte brutalan nokaut australskog Hrvata u UFC-u: 'Uzor mi je Cro Cop!'

Očeva strana obitelji mi je iz Hrvatske, točnije iz Makarske, gdje mi još živi dio obitelji. Nikada nisam bio u Hrvatskoj, ali znam da je zemlja prekrasna te bih je volio posjetiti, rekao je Steve Erceg
Vidi originalni članak

Australski Hrvat Steve Erceg (28 godina, 12-1) nastavlja oduševljavati na najvećoj pozornici. U trećem nastupu pod okriljem UFC-a stigao je do treće pobjede. Na UFC Fight Nightu 238 u Las Vegasu pobijedio je nokautom u drugoj rundi Matta Schnella.

Tom pobjedom ući će u top 10 UFC-ove muha kategorije (-57 kg). Ako ovako nastavi, napad na pojas je neizbježan. Prvak je Alexandre Pantoja. Erceg je sjajnim krošeom uspavao Schnella i dobio bonus za nokaut večeri, na račun je sjelo 50.000 dolara.

Video nokauta pogledajte OVDJE.

Erceg je rođen u Perthu, ali...

- Očeva strana obitelji mi je iz Hrvatske, točnije iz Makarske, gdje mi još živi dio obitelji. Nikada nisam bio u Hrvatskoj, ali znam da je zemlja prekrasna te bih je volio posjetiti. Moj najdraži hrvatski borac je definitivno Mirko Filipović. Volim i ono što se uvijek za njega govorilo: "desna noga bolnica, lijeva noga groblje". Također sam veliki fan Stipe Miočića jer je jako čvrst, odličan je borac i njeguje dobre vrijednosti - rekao je Erceg za Fight Site.

U MMA svijetu nadimak mu je Astro Boy, a kao dječak bavio se i nogometom.

- Brzo sam prešao na australski nogomet jer su moji rođaci bili u tom sportu. Kasnije sam se zaljubio u MMA. Mislim da je to bilo 2010., kad sam vidio Brocka Lesnara. 

MOSTARKA IVANA Hrvatica ugovorila novi meč u UFC-u: Ide na opasnu Kineskinju CIRKUS U MEKSIKU VIDEO Izbila masovna tučnjava na UFC-u! Zaštitari ju pustili do kraja, javio se i Dana White

Idi na 24sata

Komentari 10

  • antidarvinist 03.03.2024.

    Sport,hahaha

  • borosch 03.03.2024.

    ...also,onaj drugi je albanski HRVAT,ali je izgubio pa nije vrijedan pažnje. Achmin,jbt...

  • no sleep 03.03.2024.

    Bravo Ero

Komentiraj...
Vidi sve komentare