To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte brutalan pad Lovrića: 'Noga me boli i još trne'

Ostaje mu mirovati nekoliko dana. Izbjegao je težu ozljedu i sreća mu se osmjehnula. Bio bi veliki peh za Osijek da je Lovrić doživio novu tek što se vratio nakon operacije trbušnog zida
Vidi originalni članak

Osijek i Slaven su remizirali 0-0, a susret 21. kola HNL-a je obilježio težak pad krilnog napadača 'bijelo-plavih' Kristijana Lovrića. Liječnici su mu pet minuta pružali pomoć, a nakon što je iznesen na nosilima u bolnicu su ga odvezla kola Hitne pomoći.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uslijedila je pretraga donjeg dijela leđa, kralježnice i zdjelice, čak je i trener Osječana Rene Poms nakon utakmice rekao da je Lovrića kratko vidio i da mu se potužio da "ne osjeća noge". Srećom, kasnije u subotu stigli su nalazi i s Lovrićem je sve u redu, a u nedjelju se javio i sam nogometaš.

A TEK SE VRATIO... Nevjerica u Gradskom vrtu! Hitna odvezla Lovrića u bolnicu

- Hvala svima na riječima i porukama podrške, znam da nije izgledalo lijepo, ali srećom sve je dobro prošlo. I dalje osjećam posljedice, noga me još uvijek boli i trne, ali vjerujem da će to uskoro proći i da ću se što prije vratiti treninzima. Žao mi je zbog rezultata, volio bih da sam mogao pomoći suigračima u završnici utakmice, da pokušamo dohvatiti pobjedu - rekao je Lovrić.

EVO KAD SE VRAĆA U Osijeku su odahnuli: Lovrić odradio pretrage, sve je u redu

Ostaje mu mirovati nekoliko dana. Izbjegao je težu ozljedu i sreća mu se osmjehnula. Bio bi veliki peh za osječki klub da je Lovrić doživio novu tek što se vratio nakon operacije trbušnog zida.

Pitanje je hoće li biti spreman za susret protiv Istre iduće kolo, no dobra stvar za Osijek je što se nakon pet mjeseci izbivanja vratio kapetan Mile Škorić.

VIDEO PADA POGLEDAJTE OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 12.02.2023.

    ne izgleda tako strasno kako se prica... mozda je on samo malo krhak...

  • trpaj_sirotinju 12.02.2023.

    ajde bit će više vremena za kockanje nema brige

  • dobronamjerni 12.02.2023.

    ok, covjek kaze da ne osjeca noge.... nebitno jel istina ili ne... od kud hrabrpst medicinskim tehicarima ga onako dizati?? Gdje je ovratnik? gdje je daska za dizanje?

Komentiraj...
Vidi sve komentare