To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte čudesni Lukin sprint od 80 m iz drugog kuta

Vidjeli smo taj potez na službenoj kameri, a sad se pojavila i snimka iz drugog kuta. Neuništivi Luka nastavlja pokazivati mlađim kolegama kako se 'gine' za momčad
Vidi originalni članak

Prolaze dani od plasmana Real Madrida u finale Lige prvaka, a i dalje se ne stišavaju dojmovi o čudesnom potezu kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Luke Modrića (38) u 84. minuti susreta. Luka je ušao s klupe i u 84. minuti utakmice izveo korner iz kojeg se izrodila kontra Bavaraca, a onda je uslijedio potez o kojem se priča.

NEUNIŠTIVI LUKA Marca: Modriću na osobnoj piše 38 godina, ali on je vječan. Taj je potez zapalio fitilj u Madridu

Modrić je potegnuo sprint od 80 metara i dotrčao do ruba šesnaesterca gdje je u posljednji trenutak izbio loptu ispred Aleksandra Pavlovića koji je mogao Bayernu donijeti finale elitnog europskog natjecanja. No, nije morao reagirati ni golman Lunin jer je Modrić odradio posao. 

Vidjeli smo taj potez na službenoj kameri, a sad se pojavila i snimka iz drugog kuta koju možete vidjeti OVDJE. Pohvale na račun kapetana 'vatrenih' i 'motora kraljeva' samo stižu, a odlična Lukina forma veseli pred Europsko nogometno prvenstvo u Njemačkoj.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • hercegovac katolik lopina 10.05.2024.

    Moja baka ne zna citati.ona ide u kukuruz sa novinama.očito da ide srat..u sprintu!!!!

  • DeGogi_opet tu 10.05.2024.

    i ja sam tako mogao s 18

  • dumbledore17 10.05.2024.

    Ko da je napravio lijek protiv raka, ljudi pa to mu je posao i jos je usao sa klupe i svjez je bio, normalno da ce potrcat

Komentiraj...
Vidi sve komentare