To je to što me zanima!

VIDEO Riječani šokirali Dinamo ranim golom. Evo kako su modri preokrenuli sve u sedam minuta

Oko sedam tisuća navijača napunilo je Rujevicu do vrha, a stadion je eruptirao nakon svega šest minuta. Gnezda Čerin je fenomenalno pogodio i matirao Livakovića za 1-0. No, Dinamo je preokrenuo sve u drugom dijelu i slavio 2-1
Vidi originalni članak

Kada god Rijeka i Dinamo igraju ove sezone, spektakl je zajamčen. U četiri utakmice palo je čak 18 golova. Ni novi derbi na Rujevici nije razočarao.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rasprodan stadion i fantastična atmosfera dočekali su igrače Rijeke i Dinama u 30. kolu Prve HNL, a 'modri' su slavili 2-1 nakon spektakularne završnice i napravili veliki korak prema obrani naslova.

Rujevica je eruptirala već u šestoj minuti kada je Rijeka zabila za 1-0. Adam Gnezda Čerin ubacio se u sredinu, naštimao svoje ciljnike pa sjajno pogodio donji desni kut za 1-0. Bio je to snažan šut, Dominik Livaković baš ništa nije mogao. Prava krasotica od gola.

VIDEO GOLA:

Ovaj susret je bio je biti ili ne biti za Riječane. Da san o naslovu prvaka ostane živ, morali su slaviti. No, Dinamo je preokrenuo sve u  samo sedam minuta i tako ostavio direktne rivale na minus osam. 

Andrić i Emreli su kombinirali, a nogometaš iz Azerbajdžana primio je loptu, namjestio se i fantastično pogodio donji desni kut za 1-1. Labrović tu ništa nije mogao.

Ni tu nije bio kraj šokovima na Rujevici. Samo sedam minuta kasnije Ademi se najbolje snašao u gužvi nakon ubačaja s lijeve strane pa fantastičnim volejem rasparao riječku mrežu!

Dinamo je na kraju slavio 2-1 i došao do bitne pobjede u borbi za naslov prvaka te se vratio na prvo mjesto. Riječani su puni euforije dočekali ovaj susret, bili su svjesni da im samo pobjeda donosi ostanak u igri za titulu. Nošeni sjajnom publikom poveli su 1-0, borili su se, ali 'modri' su, treba priznati, zasluženo slavili. Riječani su ovim porazom vrlo vjerojatno se oprostili od titule.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • Brunci1984 11.04.2022.

    Na klupi ti baturina i bulat (doduse ozljedjen), Emeri, Tolic, sve igracine a tebi igraju drveni poluamateri gojak petkovic i andric. Da ne govorim da si stavio sastav od 8 obrambenih igraca

  • purger'73 11.04.2022.

    Kopića i Šetkovića poklonit uz 100 tisuća € , sam nek odu više! Al ostalim igračima # dinamo ZAGREB-NEMA PREdAJE  

  • Paula-xxx 11.04.2022.

    🍓Lijеp pоzdrav) Zоvem sе Paulа, imаm 24 gоdine) SЕХ mоdel pоčetnik 18+) Vоlim dа sе slіkam gоla) Оcijenite mоje fоtоgrafije nа lіnku 👉 https://v.ht/id395672

Komentiraj...
Vidi sve komentare