Obavijesti

Sport

Komentari 72

VIDEO Riječani šokirali Dinamo ranim golom. Evo kako su modri preokrenuli sve u sedam minuta

VIDEO Riječani šokirali Dinamo ranim golom. Evo kako su modri preokrenuli sve u sedam minuta

Oko sedam tisuća navijača napunilo je Rujevicu do vrha, a stadion je eruptirao nakon svega šest minuta. Gnezda Čerin je fenomenalno pogodio i matirao Livakovića za 1-0. No, Dinamo je preokrenuo sve u drugom dijelu i slavio 2-1

VIDEO

Kada god Rijeka i Dinamo igraju ove sezone, spektakl je zajamčen. U četiri utakmice palo je čak 18 golova. Ni novi derbi na Rujevici nije razočarao.

Pokretanje videa...

Andres Solano, Rijeka VIDEO

Rasprodan stadion i fantastična atmosfera dočekali su igrače Rijeke i Dinama u 30. kolu Prve HNL, a 'modri' su slavili 2-1 nakon spektakularne završnice i napravili veliki korak prema obrani naslova.

Rijeka i Dinamo sastali su se u 30. kolu HNL-a

Rujevica je eruptirala već u šestoj minuti kada je Rijeka zabila za 1-0. Adam Gnezda Čerin ubacio se u sredinu, naštimao svoje ciljnike pa sjajno pogodio donji desni kut za 1-0. Bio je to snažan šut, Dominik Livaković baš ništa nije mogao. Prava krasotica od gola.

VIDEO GOLA:

Ovaj susret je bio je biti ili ne biti za Riječane. Da san o naslovu prvaka ostane živ, morali su slaviti. No, Dinamo je preokrenuo sve u  samo sedam minuta i tako ostavio direktne rivale na minus osam. 

Andrić i Emreli su kombinirali, a nogometaš iz Azerbajdžana primio je loptu, namjestio se i fantastično pogodio donji desni kut za 1-1. Labrović tu ništa nije mogao.

Ni tu nije bio kraj šokovima na Rujevici. Samo sedam minuta kasnije Ademi se najbolje snašao u gužvi nakon ubačaja s lijeve strane pa fantastičnim volejem rasparao riječku mrežu!

Dinamo je na kraju slavio 2-1 i došao do bitne pobjede u borbi za naslov prvaka te se vratio na prvo mjesto. Riječani su puni euforije dočekali ovaj susret, bili su svjesni da im samo pobjeda donosi ostanak u igri za titulu. Nošeni sjajnom publikom poveli su 1-0, borili su se, ali 'modri' su, treba priznati, zasluženo slavili. Riječani su ovim porazom vrlo vjerojatno se oprostili od titule.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu