To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte kako je Barca demolirala Real i utrpala četiri

Na Santiago Bernabeuu igrala je samo jedna momčad. Barcelona je od početka konkretnije prijetila, stvarala šanse, Realovi braniči otklanjali su opasnosti u posljednji tren i moralo se otvoriti kad-tad
Vidi originalni članak

Očekivao se tvrd derbi s podjednakim omjerom snaga. Aktualni lider španjolske La Lige Real Madrid dočekao je Barcelonu u posljednjem El Clasicu ove sezone i premda je 'blaugrana' stigla u itekako sjajnoj formi... Malo tko je mogao očekivati da će biti baš toliko dominantnija i slaviti s nevjerojatnih 4-0.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jer Madriđani su u jedan od najvećih svjetskih derbija ušli u nizu od pet uzastopnih pobjeda, od čega je definitivno najupečatljivija bila ona protiv PSG-a u Ligi prvaka 3-1, s tim da su u španjolskom prvenstvu posljednji put izgubili još tamo prije dva i pol mjeseca na gostovanju kod Getafea 1-0.

A na Santiago Bernabeuu igrala je samo jedna momčad. Barcelona je od početka konkretnije prijetila, stvarala šanse, Realovi braniči otklanjali su opasnosti u posljednji tren i moralo se otvoriti kad-tad.

Ponovno je Ousmane Dembele odradio velik dio posla kada je projurio pored Nacha kao da ga nema pa sjajno poslužio Aubameyanga. Gabonac je u 29. minuti glavom zakucao za prednost 'blaugrane', a Dembele nastavio oduševljavati. Pod Xavijem igra kao preporođen.

VIDEO GOLA AUBE OVDJE

A samo devet minuta kasnije Real je potpuno pao na koljena. Opet loša reakcija obrane u zračnom dvoboju, Araujo je nakon kornera nadvisio sve suparničke igrače i neobranjivo zakucao loptu u mrežu.

VIDEO GOLA ARAUJA OVDJE

Valja još istaknuti i veliku obranu Courtoisa, koji je obranio udarac Aubameyanga s kojih 5, 6 metara te nevjerojatan promašen zicer Viniciusa s druge strane. Točnije, do udarca nije ni došlo jer je Brazilac išao petljati premda je bio sam pred Ter Stegenom.

A tek što je krenulo drugo poluvrijeme, Barca je u potpunosti nokautirala naljućeg rivala... Što je mislila obrana Madriđana to samo oni znaju. A Barcini nogometaši su rasterećeni, poletni i lepršavi počeli igrati malonogometne akcije.

Sjajan gol postigao je Ferran Torres u 47. minuti nakon predivne minijature Aubameyanga. Gabonac je suigrača proigrao petom, a on nije imao težak zadatak zakucati za 3-0.

VIDEO GOLA TORRESA OVDJE

A samo šest minuta kasnije ogromnih 4-0 i potpuni raspad sistema. Sada je Torres sjajno ostavio za Aubu i proigrao ga u for, a premda je VAR dodatno pregledavao regularnost pogotka odluka je pala: gol vrijedi!

VIDEO DRUGOG GOLA AUBE OVDJE

>> Izvještaj s utakmice pročitajte ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 130

  • dervent 21.03.2022.

    A tek kakvog zrenera ima Dinamo s vrhunskim veznjakom Gojakom🙃

  • samo_istina123 21.03.2022.

    Kakav potpo😂

  • 20.03.2022.

    Bilo je samo pitanje kad ce neki veci tim pasti ovako od Barce jer igraju strasno u zadnje vrijeme , i eto ga, demoliranje, ne samo rezultatski sto je najbitnije nego i igra , jednostavno opet prekrasno za gledat i hvala Xaviju! Pojacat obranu jako i polako sve ostalo i bit ce to top!

Komentiraj...
Vidi sve komentare