To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte kako je grčki komentator zaplakao nakon pobjede PAOK-a protiv Dinama

Andrija Živković zabio je penal za pobjedu u 88. minuti, a komentator na YouTubeu kanalu PAOK Today počeo je plakati od sreće kada je postalo jasno da PAOK ide u četvrtfinale
Vidi originalni članak

Dinamo je primio petardu u Solunu i tako doživio jedan od najsramotnijih poraza u europskim natjecanjima. Grčki PAOK bio je bolji s 5-1 i tako poništio prednost iz prve utakmice. Momčad Sergeja Jakirovića ušla je u utakmicu plaho, u strahu i dopustila Grcima da kontroliraju utakmicu od početka do kraja. Grci su od utakmice u Maksimiru najavljivali preokret i govorilo kako ono nije prava slika njihove momčadi. Na kraju su bili u pravu i zasluženo prošli dalje. 

"Grčka je u deliriju, cijeli nogometni svijet je zanijemio", "Riječi su premale kako bi opisale sve te emocije koje su ispunile Tumbu. To su noći koje su neizbrisivo zapisane ne samo u povijesti momčadi nego i grčkog nogometa", samo su neki od natpisa u grčkim medijima, a koliko im je stalo do pobjede protiv Dinama, govori i situaciju u kojoj su se našla dva komentatora utakmice.

SVI PAROVI Pašalić i Atalanta na Liverpool, Stanišić i Bayer na Engleze, PAOK nakon Dinama na Belgijce

Andrija Živković zabio je penal za pobjedu u 88. minuti, a komentator na YouTubeu kanalu PAOK Today počeo je plakati od sreće kada je postalo jasno da PAOK ide u četvrtfinale. Njegov kolega odrađivao je posao, a on je plakao i brisao suze. 

BURNO NA MAKSIMIRU Zajec na sastanku s Jakirovićem i senatorima Dinama. Ništa od smjene, ali neke promjene stižu

Trenutak kada je komentator zaplakao pogledajte od 2:56:30.

 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • More nije voda 88 ᅟ ᅟ ᅟ 16.03.2024.

    Gayduk puši vječno.

  • Puno volim Hrvatsku 15.03.2024.

    Plače jer će finale biti u Češkoj, a ne u Grčkoj....je tako Zeko?

  • More nije voda 88 ᅟ 15.03.2024.

    Svake godine na danasšnji dan hajduk se prisjeti dinamove dugovodišnje dominacije jer Dinamo je najbolji HR klub!​ ​​​​ ​​ ​ ​​

Komentiraj...
Vidi sve komentare