To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte kako je krcati Poljud proslavio veliku pobjedu u derbiju hrvatskog nogometa

"Večeras je naša fešta, nek se daleko čuje. Večeras je naša fešta, večeras se vino pije", pjevao se hit Tomislava Ivčića, a na repertoaru je, naravno, bila i svojevrsna himna Torcide - "Zbog jedne ljubavi"
Vidi originalni članak

Ulaznice za najveći derbi hrvatskog nogometa planule su u rekordnom roku, a Hajduk je svojim navijačima uzvratio pobjedom nad najvećim rivalom! 'Bili' su srušili 'modre' i došli na samo četiri boda zaostatka uoči posljednjih pet kola, a usput napravili i veliku uslugu Osijeku, koji sada zaostaje samo dva boda za vrhom, a pred njima (Osijekom i Dinamom) je i međusobna utakmica.

Torcida i ostali navijači Hajduka ponovno su bodrili svoj omiljeni klub tijekom cijele utakmice, a u 63. minuti tribine su 'eruptirale'. Naravno, zbog prekrasnog gola Nikole Kalinića koji je na koncu donio Hajduku toliko potrebno pobjedu i važna tri boda.

- Kale, Kale, Kale... - orilo se poljudskim tribinama nakon što je bivši hrvatski reprezentativac ljevicom neobranjivo naciljao dalji kut Livakovićeve mreže. Obuzele se Kalinića emocije, skinuo je dres i proslavio gol zbog čega će propustiti ogled sa Slavenom u sljedećem kolu.

No, prava je fešta mogla krenuti tek nakon posljednjeg Pajačevog zvižduka! Bacali su se hajdukovci po podu kao da su već osvojili dvostruku krunu. Toliko im je značila ova pobjeda.

Pogledajte video: Atmosfera na Poljudu nakon slavlja Hajduka u derbiju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Večeras je naša fešta, nek' se daleko čuje. Večeras je naša fešta, večeras se vino pije. Nek' se igra, nek se piva, jer 'ko ne piva Dalmatinac nije", pjevao se popularni hit Tomislava Ivičića, a na repertoaru je, naravno, bila i svojevrsna himna Torcide - "Zbog jedne ljubavi".

Do kasnih noćnih sati će se, bez sumnje, slaviti u Splitu, a Poljud će se ponovno 29. travnja kad stiže Hrvatski dragovoljac... jer, kao što je rekao Valdas Dambrauskas, svaka je utakmica za Hajduk sada finalna!

Raspored Hajduka do kraja sezone:

  • 24. travnja: Slaven (u gostima)
  • 29. travnja: Dragovoljac (kod kuće)
  • 8. svibnja: Rijeka (u gostima)
  • 14. svibnja: Istra (kod kuće)
  • 21. svibnja: Dinamo (u gostima)
  • 26. svibnja: Rijeka (kod kuće, finale Kupa)

 

Idi na 24sata

Komentari 232

  • Mendieta6 21.04.2022.

    Ovakva atmosfera se moze dozivjeti samo u stu i po juznoj americi. Bas nesto nevjerojatno.

  • 1950 🔴🔵 21.04.2022.

    Purger, Jajan i ekipa slinamovih kmecavaca na aparatima! Možete samo SANJAT ovak ugođaj koji je na Poljudu. Onu vaše ruglo bi se urušilo da dođe više od 5000 ljudi, a kamoli 20-30.000 što dolazi Hajduka gledat. Sakrijte se u rupe miševi, Toplak vas čeka da vas napuni!!! 🔴🔵

  • NEMAK 21.04.2022.

    Čitam komentare, loša utakmica, ne gledljiva. E pa gospodo za dobru utakmicu su potrebna dva takmaca, a dunamo je ostao u dugopolju

Komentiraj...
Vidi sve komentare