To je to što me zanima!

VIDEO Je li gol Hajduka Rijeci regularan? Pukštas nije smio biti u igri raskrvavljena dresa

Mađar Laszlo Kleinheisler u debiju je kreirao vodeći gol Hajduka protiv Rijeke, a kumovao mu je i Rokas Pukštas od čijih se leđa lopta odbila i prevarila golmana Rijeke. No snimka otkriva da je bio krvav
Vidi originalni članak

Manje od 15 minuta trebalo je Hajduku da povede u Jadranskom derbiju protiv Rijeke na rasprodanom Poljudu. Bila je to akcija u tri poteza za veselje 30.000 navijača. No čini se kako sudac Patrik Kolarić tu nije najbolje reagirao.

POGLEDAJTE VIDEO: Koreografija Torcide

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Laszlo Kleinheisler u debiju je zakuhao gol. Nakon dijagonale u šesnaesterac iz zadnje linije ubacio je s lijeve strane na šest, sedam metara, tamo je pucao Livaja, a lopta je na putu do gola pogodila u leđa Rokasa Pukštasa i dodatno promijenila smjer pa tu ništa nije mogao Nediljko Labrović.

Ipak, snimka gola otkriva kako je Pukštas ni kriv ni dužan postao strijelac - krvavog dresa od duela s Brunom Godom četiri minute ranije. Sudac Kolarić nije ga poslao izvan terena da ga promijeni, što bi trebao prema nogometnim pravilima.

Pukštas je imao problema s puknutom arkadom, u dva-tri navrata su ga krpali, a izašao je iz igre tek početkom drugog poluvremena, nakon gola Rijeke za 1-1.

Gol Pukštasa Rijeci možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • Vilya 29.01.2024.

    Pa mijenjano je dres 3 puta, kakav je ovo naslov?!

  • Zmejz 28.01.2024.

    Pa vidli smo da Kolaric daje vecu prednost Hajduku, pa tako i u ovom pitanju regularnosti gola...(a znamo zbog tog stanja krvavosti covjek ne smiije bit na terenu)....al ajde, karma je tu....zasluzeno pobjeda gostiju...vozdra

  • stipo222 28.01.2024.

    Javljam se iz Italije, ovdje svi za rijeku navijali danas

Komentiraj...
Vidi sve komentare