To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte kako je novi napadač 'vatrenih' zabio gol Interu u četvrtfinalu Lige prvaka

Petar Musa prije nekoliko je tjedana debitirao za hrvatsku nogometnu reprezentaciju u kvalifikacijama za Euro 2024, a protiv Intera je ušao tek u 80. minuti. Ipak, iskoristio je tu priliku najbolje što je mogao i zabio gol
Vidi originalni članak

Nogometaši Intera plasirali su se u polufinale Lige prvaka nakon što su u uzvratu u Milanu odigrali s Benficom 3-3. Podsjetimo, 'Nerazzurri' su slavili s 2-0 u prvoj utakmici četvrtfinala i s ukupnim rezultatom od 5-3 dobili su 'ulaznicu' sa polufinale i ogled s gradskim rivalom, Milanom.

Marcelo Brozović (30) nosio je kapetansku vrpcu Intera i odigrao je cijeli susret, a nije bio jedini hrvatski reprezentativac koji se pokazao na travnjaku.

TALIJANI SLAVE Petar Musa zabio utješni gol, a ogled Intera i Milana nakon 20 godina opet u polufinalu LP-a LOVI ŠESTI NASLOV Neuništivi Modrić prestigao i Casillasa, Terryja, Alvesa, Van der Sara... i stigao Lea Messija!

Priliku je u 80. minuti dobio Petar Musa (25), koji je u ožujku debitirao za 'vatrene' u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Hrvatski napadač maksimalno je iskoristio pružanu priliku na kraju utakmice.

U zadnjim trenucima dvoboja Musa je uspio izjednačiti. Petar je bio najbrži na odbijenoj lopti i došao je do svog drugog gola u Ligi prvaka nakon što je u grupnoj fazi zabio Maccabiju. 

Gol Muse možete pogledati klikom OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • kp 20.04.2023.

    Pod hitno bježi iz Benfike kako si došao ulaziš 95% u 88 min.Ako misliš igrati lagano ih odjebi.

  • Dalmatinski čovik 1986 20.04.2023.

    Bravo al uzet če misto bogu baluna Marku Penalku ako ovako nastavi Dalića neće imati izbora

  • kp 20.04.2023.

    Bravo ali da se mene pita a nepita trebao bi otići iz Benfike tu ga umolovažavaju dobija prilike na kapaljku.U prvenstvu ga ubacivaju u 80 min.zadnje dvije tek u 88 min. kod nerješenog rezultata napadaći su bili nemočni dobili gol u zadnjim sekundama protiv Porta isto u 85 itd.Tako neće baš napredovati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare