To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte kako je Rapid poveo, a Petković izjednačio pa kreirao gol za preokret Dinama

Dinamo je, kao i u Beču, primio rani gol u prvih 10 minuta, no vratio se do poluvremena i preokrenuo poslije akcija po lijevoj strani. Oršić za Petkovića pa Franjić za Andrića, na kraju i Šutalo za 3-1
Vidi originalni članak

Gotovo identično kao prije dva tjedna u Beču krenula je utakmica između Dinama i Rapida u Maksimiru, u drugom okršaju ovih klubova u grupnoj fazi Europske lige. S razlikom što je Dinamo preokrenuo, na koncu i pobijedio 3-1.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo uoči Rapida

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Već u osmoj minuti Rapidov Hrvat Robert Ljubičić primijetio je utrčavanje Christopha Knasmüllnera koji je izbjegao ofsajd zamku zbog loše postavljenog Dinamova lijevog beka Bartola Franjića i sam pred Livakovićem potkopao loptu, pogodivši od stative za 1-0.

Rapidov gol pogledajte OVDJE.

Šokantan je to bio početak za "modre", ali uz podršku tisuća Bad Blue Boysa na sjeveru, koji slave 35. rođendan, vratili su se samo četiri minute poslije.

Mislav Oršić probio je lijevu stranu nakon duplog pasa, ubacio na peterac gdje je sam bio Bruno Petković i glavom od trave pogodio za 1-1.

Prvi Dinamov gol pogledajte OVDJE.

Treći je to Petkovićev gol u ovosezonskoj Europskoj ligi, osmi u 21. nastupu ove sezone. U cijeloj prošloj sezoni zabio je 14.

Na isteku 35. minute, baš u minuti kad su Bad Blue Boysi izvjesili rođendansku koreografiju, Dinamo je došao do preokreta. Petković je na desnoj strani proigrao Franjića koji je primijetio Komnena Andrića samog na petercu. Srpskom napadaču nije bilo teško uklizati i zakucati iz blizine za 2-1.

Drugi Dinamov gol pogledajte OVDJE.

Sve je bilo riješeno u 83. minuti. Marko Bulat, koji je četiri minute prije toga ušao u igru, izveo je slobodnjak s desne strane na drugu stativu, a tamo je ušao Josip Šutalo i glavom zabio prvi europski gol za "modre", drugi uopće.

Treći Dinamov gol pogledajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Rebula 05.11.2021.

    sve slučajno i odbijanci, Hajduk ovakve akcije odigrava svakodnevno

  • NoviJa 05.11.2021.

    fascinantno mi je kako si svi do prije mj dana pljuvali po bruni nakon 2 loše tekme a sad je po svima najbolje igrač Hrvatkse

  • Stojan NEUM 04.11.2021.

    Svi znamo da Petković nije dobre glave (na ćaću) al DALIĆU zar imaš boljeg napadača?

Komentiraj...
Vidi sve komentare