To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte kontroverzno poništen gol Hajduka: Je li Kale uopće udario rukom Perkovića?

Glavni sudac Tihomir Pejin i VAR suci Dario Bel te Marjan Tomas provjeravali su regularnost pogotka punih šest minuta. Nikako se nisu mogli usuglasiti pa je Pejin otišao pogledati videozaslon
Vidi originalni članak

Tisućiti nastup u HNL-u, tribine Aldo Drosine ispunjene splitskim navijačima i pripadnicima Torcide, rekordno rasprodana gostujuća tribina s preko 1400 najvatrenijih navijača... A rezultat daleko od očekivanog. I to uoči derbija s Dinamom na Poljudu iduće kolo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hajduk je remizirao na gostovanju kod Istre 1-1 u susretu u kojem jednostavno nije smjelo biti mjesta za kiks kada je u pitanju borba za naslov prvaka.

REAKCIJE IZ PULE Valdas: Prosuli smo bodove kad nismo smjeli, a tablica laže

- Danas je sve ovo bilo veliko razočaranje. Ispustili smo bodove, kada ih nismo smjeli ispustiti. Kada se dođe u dio sezone kada je svaka utakmica važna moraš biti razočaran ovakvim ishodom. Sada je najvažnije osvajati bodove, a mi smo željeli sva tri - rekao je Valdas Dambrauskas nakon utakmice.

Hajduk je imao vodstvo, ali ga ispustio nesmotrenom pogreškom Katića, koji je loptu poklonio Miškoviću, a on poslužio Belju.

Splićani su minutu kasnije ekspresno stigli do novog vodstva kada je Nikola Kalinić poslao loptu u sredinu, a u gužvi se najbolje snašao Stipe Biuk.

Ubacio je loptu u mrežu i pohitao proslaviti, ali...

Glavni sudac Tihomir Pejin i VAR suci Dario Bel te Marjan Tomas provjeravali su regularnost pogotka punih šest minuta. Nikako se nisu mogli usuglasiti pa je Bel sugerirao Pejinu da spornu situaciju ode pogledati na videozaslon.

Pejin je otrčao pored travnjaka, izanalizirao situaciju pa odlučio poništiti pogodak Biuka i Kaliniću zbog prekršaja dodijeliti žuti karton.

- Nemam ništa pametno za reći. Loše smo igrali od početka do kraja. Moramo dosta bolje ako želimo ostvariti ciljeve koji su pred nama. Moramo ovo što prije zaboraviti i misliti na subotu, nećemo sad plakati. Zabio jesam, ali kada moja ekipa ne pobijedi, pogodak mi ništa ne znači. Imali smo veliku priliku približiti se vrhu. Svaku utakmicu imamo vrhunsku podršku, svaka čast što su bili uz nas. Nismo pobijedili, ali idemo dalje. Derbi se igra u Splitu, Hajduk uvijek mora ići na pobjedu. Tako ćemo i u subotu, idemo pobijediti i zakuhati prvenstvo ako je moguće - rekao je Nikola Kalinić nakon utakmice.

Pošto se na snimci ne vidi jasno je li Kalinić uistinu udario Perkovića rukom u lice u začetku akcije, pitanje je je li cijela situacija ispravno dosuđena? Suci bi se morali voditi načelom "sviraj samo ono što jasno vidiš", a i nakon nekoliko desetaka pregleda snimke teško je reći je li Kalinić dirao suparnika. Ruka jest poletjela, ali je li kontakta bilo?

VIDEO SPORNE SITUACIJE OD 5:43

Stoga pitamo Vas, recite nam u anketi što mislite. Je li Kalinić dirao Perkovića?

Glasajte u anketi 24sata:

Idi na 24sata

Komentari 256

  • crni77777777 08.03.2022.

    kalinić zbog svoje naravi nije bio potreban hajduku,ovako je samo unio nemir među igrače,bolje bi klub prosao i igrao bez njega

  • crni77777777 08.03.2022.

    nije mi jasno da su neki i pored očiju slijepi,udarac u lice i dobro se vidi,ali netko mora biti kriv,nema penala,nema pobjeda,protiv rijeke i istre od 6 osvojili 1 bod,sad još kad dožive poraz od dinama,bit će svasta

  • Dalmacija41 08.03.2022.

    Purgeri padaju u subotu

Komentiraj...
Vidi sve komentare