To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte majstorije Marka Livaje na male branke

Kako kažu organizatori, neki su mislili da će Marko odigrati revijalne dvije minute i sjesti na klupu, ali ti očito Livaju ne poznaju baš dobro. S njim je igrao i tata Vušković
Vidi originalni članak

Hajduk je od Dinama izgubio u Superkupu (1-0) na Maksimiru, a s njima je na klupi na zagrijavanju pa zatim i na tribinama bio i kapetan Marko Livaja (29) jer je morao odraditi utakmicu suspenzije zbog incidenta nakon finala Kupa protiv Šibenika. A splitska ikona iskoristila je neigranje u Kupu i zaigrao na 'Prvenstvu svita na male branke' u Kaštel Lukšiću.

POGLEDAJTE VIDEO:

DOŠAO U RODNO MJESTO Neće ga biti u derbiju, ali došao je u Kaštel Lukšić: Livaja igrao 'mali balun' pa izazvao euforiju

Kako kažu organizatori, neki su mislili da će Marko odigrati revijalne dvije minute i sjesti na klupu, ali ti očito Livaju ne poznaju baš dobro. S njim su igrali i tata Vušković te malonogometni golman Mišo Lončar, a protivnici su im bili članovi Torcide Kaštela.

POGLEDAJTE VIDEO: Livajine majstorije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pokazao je Marko da je 'majstor malog baluna', rolao protivnike i na kraju zabio hattrick te s momčadi CB T-rex slabio 5-1, a kako se govorilo na turniru 'najvridnije noge Hajduka sačuvane su i spremne donit devet bodova u prva tri kola prvenstva'. 

Bila je to i posebna večer za Livaju jer je zaigrao na igralištu na kojem je nedavno predstavljen mural u čast njegovog pokojnog oca Milana. Milan je prema pričama bio jedan od najboljih nogometaša u povijesti 'Svjetskog prvenstva na male branke' te omiljen među prijateljima, koji su pokrenuli inicijativu kako bi dobio mural. Deset mjeseci nakon nesreće u Kaštel Lukšiću je svečano otvoren mural u čast Livajina oca. Marko se ispred njega fotografirao s majkom Ljiljanom i bratom Mirkom.

BODRI HAJDUK S KLUPE FOTO Livaja u društvu suigrača prošetao Maksimirom. Oni u odijelima, on u majici i hlačama

A prema viđenom na turniru, Livaja je i više nego spreman napraviti probleme te će to moći pokazati već u petak kad im slijedi derbi protiv Dinama na Maksimiru.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • dadooštri 18.07.2023.

    Bući,bući,bucko

  • slav.hajdukovac1950 18.07.2023.

    Daj vise sjasite s hajduka i livaje krute pomogo kakvi ste vi mentoli..jadna ova nasa zemlja

  • Nekonormalan 17.07.2023.

    bilo koji malo ozbiljniji klub ne bi pustio igrača na ovakve revijalne utakmice

Komentiraj...
Vidi sve komentare