To je to što me zanima!

VIDEO Kako je Dinamo slomio Šibenik: Tolić je vratio Čačićevo povjerenje, Bočkajev 'bombon'

Marko Tolić iskoristio je povjerenje trenera i u petoj utakmici ove sezone od prve minute doveo "modre" u vodstvo protiv Šibenika na asistenciju Špikića, a početkom nastavka iz slobodnjaka je zabio Bočkaj
Vidi originalni članak

Dinamo je dvama golovima, jednim iz lijepe akcije u tri poteza, a drugim iz majstorski izvedenog slobodnjaka, pobijedio Šibenik 2-0 i potvrdio 23. naslov prvaka Hrvatske.

Marko Tolić (25) ove je sezone startao u samo četiri prvenstvene utakmice Dinama. Ante Čačić dao mu je povjerenje ispred Amera Gojaka u početnoj postavi ključne utakmice u Šibeniku i on mu je to vratio golom u 39. minuti.

Dario Špikić ubacio je s desne strane nakon proigravanja Brune Petkovića, a Tolić je desnom nogom s desetak metara fino plasirao loptu za 0-1 i veselje velikog dijela Šubićevca koji su okupirali navijači Dinama.

POGLEDAJTE GOL TOLIĆA:

Toliću je to treći gol ove sezone u 31. nastupu, a po utakmici je u prosjeku dobivao tek oko 25 minuta. Mnogi navijači zazivali su njegovu veću minutažu i kod Damira Krznara i kod Željka Kopića, a evo, Čačiću je pokazao da može odlučivati velike utakmice.

Gledajući i prošlu sezonu, veznjak je u 60. nastupu zabio sedmi put, a ima i tri asistencije. Stigao je u Dinamo u ljeto 2020. iz Lokomotive za 300.000 eura, a ugovor mu vrijedi do ljeta 2025.

POGLEDAJTE LUDE SCENE VIDEO Šibenska riva u plavom! Boysi su zapalili bombe, ori se Grdović: Za Dinamo dao bih sve

Tolić je prije kraja prvog poluvremena dobio udarac u šesnaestercu zbog kojeg nije mogao nastaviti utakmicu, a zamijenio ga je Komnen Andrić.

Dinamo je već u 53. minuti udvostručio vodstvo nakon krasnog gola Petra Bočkaja s 25 metara. Golman Šibenika Lovre Rogić nije se ni pomaknuo, lopta je završila u gornjem lijevom kutu, a Mislav Oršić je već na pola puta znao da će to biti gol.

POGLEDAJTE GOL BOČKAJA:

Bivši igrač Osijeka, koji je na zimu stigao u Maksimir, zabio je drugi gol za "modre". Zanimljivo, i prvi je bio protiv Šibenika, u pobjedi 3-0 na Maksimiru u ožujku.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • skyvision 16.05.2022.

    koji gust se probudit s osvojenim prvenstvom protiv atomskog OPGa...neprocjenjivo

  • RCR-Dečec 15.05.2022.

    Dvije majstorije! Jedna majstora malog prostora, a druga majstora slobodnjaka 💙💙💙🏆🏆

  • labud labud 15.05.2022.

    Inace prvom golu gnk prethodio ociti ptekrdaj nad Grezdom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare