To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte težak nokaut Joshue. Ngannou u nesvijesti!

Dugo sam sumnjao u sebe. Ovo je teška igra, porazi nisu dobri, ali ja sam nakon njih pomogao novim borcima i pokazao im kako da se poboljšaju, rekao je slavni Britanac nakon velike pobjede
Vidi originalni članak

Anthony Joshua teško je nokautirao bivšeg UFC-ova prvaka Francisa Ngannoua u drugoj rundi u boksačkom spektaklu "Knockout Chaos" koji se održao u Rijadu u Saudijskoj Arabiji. Britanac je slavio vrlo uvjerljivom izvedbom. U prvoj rundi rušio je Kamerunca, u drugoj fantastičnim nokautom desnim krošeom završio posao.

Joshua želi pobjednika Usik - Fury

- Dugo sam sumnjao u sebe. Ovo je teška igra, porazi nisu dobri, ali ja sam nakon njih pomogao novim borcima i pokazao im kako da se poboljšaju. Da sam i dalje stari AJ, ova borba bi bila čista snaga, ali sam ušao u ring i srušio ga bez da sam pretrpio ikakve ozljede. Učio sam ovu igru, gubio sam borbe jer sam se promijenio - rekao je Joshua aludirajući na neke prijašnje mečeve, prvenstveno onog šoka kada ga je nokautirao Andy Ruiz.

>> VIDEO: JOSHUA NOKAUTIRAO NGANNOUA

Slavni Britanac i bivši svjetski teškaški prvak najavio je novi pohod na titule i vjeruje kako će dobiti meč protiv pobjednika velikog okršaja Oleksandr Usik - Tyson Fury.

To, svakako, nije dobro za našeg najboljeg boksača Filipa Hrgovića koji je obavezni izazivač Usikova IBF pojasa.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • Bummser30 09.03.2024.

    Kako ga Cigo Fury pogurao za ovu borbu, Fury-u samo lova igra , ono je sve bilo dogovoreno .

  • Dory Ri.. 09.03.2024.

    Super sport...bilo bi zanimljivije bez rukavica...

  • Bojs2 09.03.2024.

    neznam zasto mnogi u ovim komentarima podcjenjuju našeg Hrgovića,po cemu su oni jači od njega???nek prvo odmjere snage u ringu pa onda pljujte a ne ovako ismijavamo sve sta je nase,jako zalosno je to da cijenimo vise tudje nego nase ljude

Komentiraj...
Vidi sve komentare