To je to što me zanima!

Pogledajte europsku blamažu Dinama i pet komada u Solunu

Prvi gol uzdrmao je Dinamo i vrlo brzo došao je i drugi nakon odbijanca. Thomas je zabio u 41. minuti nakon još jednog ubačaja na kojeg se samo naslonio i poslao loptu u mrežu. U nastavku su pala još dva...
Vidi originalni članak

Dinamo je u Solun došao s prednošću od 2-0, ali PAOK je to vrlo brzo poništio i došao u ukupno vodstvo. Od početka je bilo jasno da će Grci krenuti ofenzivno i tražiti izjednačenje. Prvi gol zabili su već u 27. minuti, dok su gol za 2-0 zabili u 34. minuti. Prvi gol došao je nakon ubačaja. Lopta je prebačena na drugu stativu, a tamo je sam ostao Baba koji nije imao težak posao pored nemoćnog Nevistića. Dinamova obrana nije dobro reagirala.

OPSADNO STANJE Grčki policajci zbog Boysa pod punom opremom, a njih nema. PAOK nije ni napunio stadion!?

Gol za 1-0 možete pogledati OVDJE.

Drugi gol došao je samo nekoliko minuta kasnije. Koulierakis je pucao iz daljine, a lopta je pogodila Sučića i Mišića i zabila se u suprotni kut Nevistića. Golman Dinamo nije mogao stići do lopte i PAOK je došao do izjednačenja.

KONFERENCIJSKA LIGA PAOK - Dinamo 5-1: Gotov je europski san 'modrih', Grci su petardom izborili četvrtfinale

Gol za 2-0 možete pogledati OVDJE.

U 41. PAOK je zabio i treći gol. Ponovno je koban bio ubačaj Grka. Thomas je ostao sam i samo se naklonio za 3-0. Nevistić ponovno nije mogao ništa. Dinamo je potopljen u Ateni nakon samo 45 minuta igre.

Gol za 3-0 možete pogledati OVDJE.

Dinamo je bolje otvorio drugo poluvrijeme i vrlo brzo je stigla nagrada.  Petković je htio smiriti loptu, ali ju je netko od igrača PAOK-a poslao prema Hoxhi, koji je iz teškog kuta s lijeve strane zabio.

Gol Dinama za 3-1 možete pogledati OVDJE.

Na valu gola Dinamo je imao još nekoliko opasnih akcija, ponajviše stopostotnu priliku Darija Špikića kojem je nogom udarac skinuo Dominik Kotarski, a onda i dobar pokušaj Petra Sučića s 12-13 metara. PAOK je došao do daha i u 72. minuti zabio četvrti gol, Koulierakis je prsima nakon kornera pospremio loptu u malu mrežicu.

Gol za 4-1 možete pogledati OVDJE.

Sreće nije imao Dinamo ni u 81. minuti nakon slobodnjaka s desne strane. Kotarski je boksao loptu na petercu ravno u Sandra Kulenovića, lopta se odbila u gol, ali je njemački sudac Harm Osmers vidio da je napadač "modrih" igrao rukom i poništio ga.

Svaku nadu Dinamu u produžetke ubio je Andrija Živković golom iz penala za 5-1 u 88. minuti kojega je kao posljednji čovjek obrane zakašnjelim startom skrivio Josip Mišić.

Gol za 5-1 možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 138

  • PetarLu17 15.03.2024.

    Pa kakav je to Europski Dinamo a ne može igrati ni u ligi za bedake. Baš me zanima kome i kojeg trenera će sad uzeti?

  • Fritula 14.03.2024.

    Sve glasnije i sve češće kmečite, cvilite. Jedne nedjelje Jakir sve posložio, druge nedjelje Jakire odlazi. I tako u krug. Kakvi ste vi licemjeri. Potjerali Mamića, sad plačete za njim. Pozivali Šimića i Zajeca, a sad su nesposobni. Banić puštao Hajduku, a sad i Mišić PAOK-u. Idite u slovensku ligu, svi vas mrze

  • TimbTomb 14.03.2024.

    Eto kad te vodi ulica. Prvo Simica pa sad Zajeca dopeljali i ode klub u propast.

Komentiraj...
Vidi sve komentare