To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte uragansko otvaranje i poker Dinama protiv Hajduka! Obrane 'bilih' nigdje

Hajduk je katastrofalno ušao u derbi na Maksimiru, Karlo Sentić dvaput je morao po loptu u gol u prvih 10 minuta. Nakon nešto više od sat vremena ukupno četiri puta
Vidi originalni članak

Samo su najveći optimisti među navijačima Dinama mogli poželjeti da "modri" protiv najvećeg rivala Hajduka na Maksimiru vode 2-0 već nakon prvih 10 minuta, ali to se dogodilo. Do poluvremena je bilo i 3-0, a do kraja i 4-0.

Kratko je trajalo početno ispitivanje snaga, dinamovci su poveli u osmoj minuti golom kapetana Arijana Ademija. Dodao mu je u šesnaesterac stoper Dino Perić, on se na 12-13 metara okrenuo i ljevicom fino poslao loptu u donji lijevi kut.

NAJVEĆI HRVATSKI DERBI Fantastični Dinamo deklasirao Hajduk na Maksimiru i zabio četiri gola za +11 na vrhu HNL-a

Ademiju je to četvrti ovosezonski gol u HNL-u i četvrti protiv Hajduka u Dinamovu dresu. Zabio je i u pobjedi u petom kolu, također na Maksmiru (4-1).

Hajdukova obrana nije se stigla pribrati, a Dinamo je u naletu zabio još jedan već u desetoj minuti. Ademi je ovaj put bio asistent, u gužvi u šesnaestercu opalio je mladi Martin Baturina (20) i lopta se od trave odbila i prevarila Karla Sentića.

Dinamovoj je desetki to bio peti gol u sezoni, drugi u drugom dijelu sezone. I on je zabio u okršaju protiv Hajduka na početku sezone.

POGLEDAJTE VIDEO: DINAMO ILI HAJDUK?

Luka Ivanušec zaokružio je sjajno prvo poluvrijeme branitelja naslova, nakon duge lopte Baturine s desne strane ušao je u šesnaesterac, mladi Luka Vušković (16) u debiju bio je neodlučan i nije ga blokirao, a Luka je od lijeve stative pogodio u gol. Nakon dva gola Varaždinu u prošlom kolu, potvrdio je da je u sjajnoj formi.

Ivanušec je u 63. minuti zabio i drugi gol nakon akcije iz auta. Ostao je potpuno sam na 30-ak metara, ušao u šesnaesterac i pokraj Mikanovića digao loptu i pogodio prvi kut istaknuvši kandidaturu za poziv Zlatka Dalića.

Golove s derbija Dinamo - Hajduk možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • bečar-bečar 26.02.2023.

    nima mog ajduka nigdi.što jes,jes !🤷‍♂️ HŽV

  • Gunersss_ 26.02.2023.

    MINUTA sutnje za dangube koji su po snijegu isli na celavim gumama za Zagreb po par komada u mrezi!!!! Kako oni kazu-TUDI COVIK NIKAD NECE RAZUMIT! Bome nece🤣🤣🤣🤣

  • Dalmacija41 26.02.2023.

    Navijač sam HAJDUKA .. Leko nije za trenera.. drugi su treneri dobivali ostavke nakon jednog ili dva poraza.. Neka da ostavku sada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare