To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte veličanstvenu koreografiju Torcide uoči derbija

Svi koji su bili na sjevernoj tribini dobili su posebne kartone u crvenoj i plavoj boji. I svi su ih podignuli u istom trenutku iskreiravši veličanstven prizor dok se na Poljudu orilo "Dalmacijooo"
Vidi originalni članak

Torcida je najavila spektakularnu koreografiju i ispunila obećanje. Uoči velikog derbija s Dinamom na Poljudu razvili su spektakularnu koreografiju.

POGLEDAJTE VIDEO: Koreografija Torcide uoči derbija

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svi koji su bili na sjevernoj tribini dobili su posebne kartone u crvenoj i plavoj boji. I svi su ih podignuli u istom trenutku iskreiravši veličanstven prizor.

Ispod koreografije je bio natpis "Vaša vira 28.10.1950. Vaš spas", a onda su iz dubine izronila zlatna slova "Torcida" dok se na Poljudu orila pjesma "Dalmacijooo"...

Inače, splitski stadion je rasprodan i prvi put u povijesti mjesta na tribini popunjavat će isključivo članovi Hajduka. Rasprodana je i gostujuća tribina gdje su smješteni Bad Blue Boysi.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • 13.03.2022.

    Ne triba puno,jednostavno Najbolji su u HR i među najboljima u Europi...Ostali svaka čast ,AL mogu mučat doživotno...Na jednoj utakmici više gledatelja nego kod drugih u dvogodišnjem ciklusu....Torcida je Torcida..HŽV..

  • Dagi 66 13.03.2022.

    ništa posebno... pa ovi i NK Dračice naprave

  • jurefrancetic123 13.03.2022.

    prosao glavni godisnji dogadjaj dinamo opet uzeo bod i izbacio vas iz utrke ta 1 mj,

Komentiraj...
Vidi sve komentare