To je to što me zanima!

VIDEO Polufinalni spektakl na Roland Garrosu: Čilić imao set prednosti pa pao u 'crnu rupu'

Imao je najbolji hrvatski tenisač 1-0 u setovima, no ponovno je pao u 'crnu rupu', što do tog trenutka nismo vidjeli na ovogodišnjem Roland Garrosu, i na koncu izgubio dvoboj
Vidi originalni članak

Marin Čilić ispao je u polufinalu Roland Garrosa nakon što je u četiri seta poslije tri sata bitke bolji bio Casper Ruud, koji će tako igrati prvi finale nekog Grand Slama.

Imao je najbolji hrvatski tenisač 1-0 u setovima, no ponovno je pao u 'crnu rupu', što do tog trenutka nismo vidjeli na ovogodišnjem Roland Garrosu, i na koncu izgubio dvoboj. Meč se prelomio pretkraj drugog seta kada je Čilić propustio tri vezane break lopte nakon čega je dvaput zaredom izgubio servis, a iz takvog mentalnog ponora se, nažalost, nije uspio izvući.

Meč se mogao uživo gledati isključivo na Eurosportu, a budući da većina stanovništva u Hrvatskoj nema pristup tom kanalu, mnogi su ostali zakinuti za gledanje Čilića na pariškoj prašini.

Pogledajte sažetke meča:

Marin je propustio ući u povijest kao jedan od tenisača sa finalima svih Grand Slamova, no ne treba očajavati. Sa 33 godine na leđima prvi put ući u polufinale zemljanog Grand Slama velika je stvar!

- Moram reći da je moja forma bila u uzlaznoj putanji u ovih nekoliko tjedana. Osjećao sam se jako dobro na terenu, povezao sam šest mečeva na vrlo, vrlo visokoj razini. Osim toga, dio današnjeg meča definitivno je bio i prilično dobar. Moram biti jako zadovoljan s tim. Sada mi je također izazov održati ovu razinu i nastaviti tako, igrati ovakvu vrstu tenisa iz tjedna u tjedan. Onda mislim da će doći i velike pobjede - rekao je, između ostaloga, nakon poraza.

FOTO: NEVJEROJATNO Prekinuli su polufinale Roland Garrosa, djevojka se zavezala za mrežu: Imamo još 1028 dana

Idi na 24sata

Komentari 9

  • T'jt-šmznm 04.06.2022.

    Al ga čovjek zna ukenjat jbte...

  • Uvik-kontra-taka sorta 04.06.2022.

    Da toliko treniram ja bi do sad 4 ruke imao

  • borosch 04.06.2022.

    ...eet voila,jbt. Mislim da "najbolji CRO tenisač" iz BiH nije posvetio dovoljno "treninga i savjeta" sa gospodjom iz Medjugorja,savjetnicom za pobjede,jbt....achmen

Komentiraj...
Vidi sve komentare