To je to što me zanima!

VIDEO Pratljačić je nokautirao Miluna: 'Zbog ovog sam odbio otići u kamp Anthonyja Joshue'

Četiri godine sanjao sam taj trenutak i revanš Milunu! Sve sam podredio tome, podnosio sve ozljede i trenirao do krajnjih granica, rekao je nakon velike pobjede Luka Pratljačić
Vidi originalni članak

Dugo se iščekivao revanš Marka Miluna (27) i Luke Pratljačića (25), a dogodilo se to u finalu Zagreb Grand Prixa. Dvojica najboljih hrvatskih superteškaša amatera odradila su odličan meč, a na kraju je veliku pobjedu odnio Luka Pratljačić te tako istaknuo kandidaturu za kvalifikacijske turnire preko kojih može izboriti vizu za Olimpijske igre.

Do finala je Pratljačić pobijedio dva puta, dok je Milun bio slobodan u četvrtfinalu pa mu je jedna pobjeda bila dovoljna. S tribina u Velesajmu je veliku podršku imao Pratljačić, a nešto je aktivniji početkom prve runde bio Milun. Bilo je tu dosta klinča, ali se s vremenom opuštao osječki borac Pratljačić i lijepo pogađao direktima.

I druga je runda krenula s klinčom, a Milun je bio agresivan i dobio upozorenje od suca zbog udarca prilikom razdvajanja iz klinča. A upravo je klinč bilo to što smo gledali sve dok osječki borac lijevim krošeom nije pogodio borca iz BK Leonardo te ga poslao na pod za prvo brojanje u meču

Tu je Pratljačić osjetio da može napasti i drugi put poslao Miluna na pod, ali uspio je Marko izdržati do zvona. Znao je Milun da u trećoj rundi mora krenuti na sve ili ništa, to je i napravio te se upustio u otvorenu razmjenu, a Pratljačić je bio uspješniji. Krošeom je pogodio Miluna i razveselio svoje navijače. Video nokauta možete pogledati OVDJE.

- Četiri godine sanjao sam taj trenutak i revanš Milunu! Sve sam podredio tome, podnosio sve ozljede i trenirao do krajnjih granica, a odbio sam otići i u kamp Anthonyja Joshue. Maksimalno sam se fokusirao da moram biti maksimalno spreman za Miluna - rekao je Pratljačić pa zaključio: 

- Milun je vrhunska svjetska klasa, a i ja sam! Mislim da sam sad svima to pokazao. Pobjeđivali smo obojica najbolje na svijetu i ne sumnjam da ćemo ih i dalje pobjeđivati.
 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • striker112 13.12.2023.

    Milun , idi u profi i zaradi koliko god mozes … sa ovakvim vjestinama tesko da cea nesto napraviti . Pa svako malo te neko nakautira

  • lopta je kockasta 🤣 10.12.2023.

    Luka je pokazao da je ODLIČNO radio u svom kampu. Zadnji mečevi su to i pokazali. Zasluženo!!!

  • Šč! 10.12.2023.

    Bravo za Luku. Super da imamo takvu kvalitetu u teškoj kategoriji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare