To je to što me zanima!

VIDEO Prekrasna asistencija Kramarića. Pogledajte bravuru

Hrvatski napadač vidio je Pavela Kaderabeka, osjetio gdje će i kako te majstorski vinuo loptu pogodivši suigrača "u trepavicu". Hoffenheim će se do kraja prvenstva boriti za Europu, Mainz za ostanak u Bundesligi
Vidi originalni članak

Mainz vodi ljutu bitku sa suparnicima, ali i samim sobom kako bi ostao u Bundesligi naredne sezone. Svim silama pokušava zadržati prvoligaški status dok, s druge strane, njegov suparnik u 29. kolu pokušava ugrabiti posljednje mjesto koje vodi u Europu iduće godine, makar ono bilo za Konferencijsku ligu. Ovaj dvoboj ipak je pripao Mainzu, današnji domaćin slavio je preokretom 4-1.

Hoffenheim je pokazao nešto više u prvom dijelu, a zasluge idu našem reprezentativcu Andreju Kramariću. Hrvatski napadač je u 19. minuti prekrasno proigrao Pavela Kaderabeka, a Čeh se odlično snašao pogodivši glavom.

Kramariću druga asistencija u sezoni

Krama ga je vidio i uposlio zaista sjajnom loptom u stilu najboljih razigravača stoga je ovaj gol uvelike i njegova zasluga. Bila je to njegova druga asistencija ove sezone, ima i 11 zabijenih golova od čega devet u Bundesligi, a dva u kupu.

>> VIDEO: ASISTENCIJA ANDREJA KRAMARIĆA

Mainz se sabrao na poluvremenu pa odmah u nastavku jurnuo po izjednačujući gol. Nagrada je stigla u 47. minuti kada je Burkardt zabio za 1-1, a samo četiri kasnije potpuni preokret! Amiri je u 51. pronašao Mwenea koji je pogodio za vodstvo domaćina.

Hoffenheim se do kraja u potpunosti raspao te primio još dva. Prvo je u 63. minuti Gruda zabio za 3-1, a konačni rezultat postavio je Onisiwo u 85.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • unikat unikata 13.04.2024.

    Kramarić kontra kockastih! 🤣😃🤔

Komentiraj...
Vidi sve komentare