To je to što me zanima!

VIDEO Prešao u redove rivala pa dobio po glavi. Doslovno! A onda se obračunao s huliganom

Utakmica je prekinuta prije nego što je uopće počela nakon što su se sukobili jedan domaći navijač i bivši igrač toga kluba
Vidi originalni članak

Utakmica Tolime i Millionariosa u kolumbijskom prvenstvu nije ni krenula, a već je prekinuta nakon incidenta između jednog huligana i gostujućeg nogometaša koji se dogodio u utorak na stadionu Manuel Murillo Toro.

Daniel Cataño (31) igrao iz Tolime je prošlo ljeto promijenio boje i otišao u klub iz glavnog grada Bogote. Povratak u grad Ibagué, u kojem je proveo četiri godine, nije najbolje prošao.

Nekoliko minuta prije početka utakmice nasilnik s dresom Tolime utrčao je na travnjak i s leđa odgurnuo Cataña. Ovaj mu nije ostao dužan, potrčao je prema njemu i vratio mu istom mjerom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Specijalci su imali pune ruke posla, razjarena masa htjela se obračunati s Catañom, a sve je riješio sudac koji je igraču dao izravan crveni karton. Nije se to svidjelo igračima Millonariosa koji su odbili igrati jer nisu imali sigurnosna jamstva.

Utakmica tako nije odigrana, a još se ne zna hoće li se igrati u nekom drugom terminu ili će Tolima dobiti tri boda za zelenim stolom.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare